Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 13 de gener de 2016

Tard i mal: cinc mesos en obres en el Carrer Ribera de Tavernes i no pinten el pas de vianants!!


-
CINC MESOS de molèsties en una obreta per eliminar barreres arquitectòniques del carrer Ribera. 

El carrer Ribera té escassament 50 metres i este Ajuntament governat per Compromís ha tardat CINC mesos en fer l' obreta. Però a més a més, quan l'ha finalitzat no ha pintat els passos de vianants. Com es pot ser tant justet?!! Quan ens pujaven els impostos no escatimaven, no!!

Una volta més es demostra que la gestió de Compromís a Tavernes és lenta e ineficaç. Ha tardat CINC mesos en fer aquesta obra, ha tardat més de DOS anys en habilitar les noves dependències de la Policia, encara no ha repintat els passos de vianants, tarda a reparar el mobiliari urbà, el col·lector de la platja porta anys de retard i encara no tenen fet ni el projecte, queden pocs nínxols al cementeri i no ha començat la construcció de nous nínxols.


Este Ajuntament és un Ajuntament “tortuga”. És un Ajuntament que gasta molt de temps i molts euros en fotos i propaganda però és lent i ineficaç, fa les coses tard i les fa mal i l'exemple perfecte és esta obreta del carrer Ribera que ha durat CINC mesos i que s'ha finalitzat sense pintar els passos de vianants.

5 comentaris:

 1. Tranquilos que en menos de un mes todos pintados y con una subención de la Diputación

  ResponSuprimeix
 2. Tota la raó. Desde festes han estat empastrats en esta obra i al final han deixat els pasos de vianants sense pintar.

  ResponSuprimeix
 3. Vosaltres fa 6 anys vau fer la piscina i de poc ha servit

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Què poca vergonya teniu!! no mogueu cap dit per obrir-la i digueu que ferem la psicina i no l'haveu obert!! No teniu més vergonya????Ja podrieu fer algo per Tavernes i no soterrar el que ha fet altre partit i que necessita tant el poble.

   Suprimeix
 4. Com poden estar 5 mesos per fer eixes voreres? Si això es pot fer en menys d'un mes i no molestar tant al veinat i als vianants i, pa rematar-ho, deixen de pintar les senyals i els pasos de vianants.

  #JordiDimissió

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari