Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 13 de gener de 2016

Treballar, poc, però fer el circo, mira que ho fan bé

Jajajajajaja L'última de Compromís és boníssima!! Cridar l'atenció és lo seu!! Treballar poc, de foment, ni un gram, però lo que és calfar-se el cap en cridar l'atenció, són únics. Us contem... Han arribat al Congrés amb una banda de música i la marxa mora 'Chimo'. Si fa uns anys Joan Baldoví va anar amb una bicicleta, hui, el dia en què es constitueix el Congrés dels Diputats i s'elegeix el president de la Cambra Baixa, arriba al Congrés marcant el pas de la marxa mora. Difícil superar-se. Eixos assessors tan bons que tenen, sense cap formació requerida, han fet molt bona tasca. 

Més que fer riure dona ganes de plorar que Compromís, amb estes idees tan infantils, estiguen ocupant càrregs de responsabilitat... Com va a fer esta gent que la prima de riesgo no caiga?? Siguen seriosos. Amb estes bufonades no s'arriba a cap lloc. 

9 comentaris:

 1. Baldoví és el bufó del congrés.

  ResponSuprimeix
 2. No ? De momento a Madrid con 9 diputados y a Les Corts con 19.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. 9 diputats? on? jajaja n sabeu comptar??

   Suprimeix
  2. En Madrid, que no los has visto ? Pues tranquilo que los va a ver y oir hasta avurrir con lo que queda aún de corruptelas en vuestro querido partido

   Suprimeix
  3. No caic....Ah!que sou Podemos!! Ara si digueu que sou Podemos!! Antes no. Ara si. Antes no volem anar amb Podemos. Ara sembla que deguem estar amb Podemos. Igual de veletes que Baldoví, la transfuga Oltra la Ultra i l'alcalde Jordi Juan. Al sol que más calienta. Bous si o bous no? Doncs depen, com soc de Compromís i tinc als verds en la coalicio dic que no als bous. Peeeerooooo com tinc a gent a favor dels bous al bloc pague bous al carrer amb diners de tots. I aixina sempre isc guanyant. Soc si però no. Li faig la pilota a Oltra perque em faça campanya a Tavernes aprofitant -me d'ella però desprès men vaig a les bases per carregar-me-la a la primera de canvi. Quina quadrilla de convinencieros

   Suprimeix
  4. Com va la marxa mora? Quin xou fareu ara?

   Suprimeix
 3. Més val bufó que lladre o corrupte

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Els lladres i corruptes al jutjat, que jo sàpia! Ací a Tavernes hi ha més d'un alt càrrec que també estan anant o aniran al jutjat... o és que no s'enrecordeu d'esta noticia?? com ha quedat este tema??

   http://www.lasprovincias.es/safor/201505/21/funcionario-lleva-gobierno-tavernes-20150520235916-v.html

   Suprimeix
  2. Com va eixa historia? L'alcalde ahí està ben calladet. Ni mu diu al seu facebook

   Suprimeix

Escriu el teu comentari