Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 20 de gener de 2016

Un ple ple de noticies... i els participatius de Compromís anaven a cancelar-lo!!!

El que ha donat el ple d'este mes de gener!! La primera vegada en molts anys que no anava a fer-se un ple perquè el Govern de Compromís, per lo vist, no ha fet la seua tasca. Un ple, que sense ser desitjat deixa veure, una vegada més, la falta de gestió del Govern de Compromís. Moltes reunions vegem de regidors de Compromís, però a la vista de les respostes d'este plenari, de poc foment.

Comencem forts este any!! I Jordi Juan, de nou, tornà a no deixar replicar a l'oposició, ni per al·lusions, (no sabem si era perquè se n'anava a València corrent). Anem enumerant alguns temes perquè ningú es perda...

1.-Un regidor que adjudica directament i dactilarment a una empresa en la qual té una relació molt directa les retransmissions en directe dels plenaris,

2.-No oblidem la GRAN EXCUSA de Compromís de no netejar bé el poble: si el poble està brut és perquè la gent és bruta i no és acurada

3.-I la ràdio? una ràdio que ocupa un espai que "esperem que puga ocupar" perquè el regidor de Compromís Enrique Chofre no té molt clar si els donadors de l'edifici de Dolores Rojas estaran conformes

4.-Un col·lector que seguim sense saber quan es farà

5.-Una piscina coberta que encara sabem menys, tot en estudi

6.-Unes preguntes propostes per l'oposició que no sabem si aniran a consulta pública perquè no ho contestaren i que les reproduïm ací perquè ens paregueren molt interessants!! Tant o més que les de les Festes del Poble, que tots sabem que són per no banyar-se en els bous al carrer:

a) Pressupostos participatius que tant menciona l'alcalde al programa electoral i a posteriori però que encara no els hem vist en cap lloc (esta legislatura tal volta vegem com l'estació de Tren arrive a Borderia, jajaja)
b) Qué li pareix a la gent que siga tenint la piscina coberta tancada?
c) Els veïns de Tavernes estan conformes en que Compromís tampoc òbriga l'Escoleta de la Platja ?
d) I el col.lector, què opina la gent de que este any torne a inundar-se la platja per les plutges perquè no tenen el col.lector ni en estudi?

7.-Ah! i un plenari que demostra que el Cap de Policia mana més que els regidors alliberats i l'alcalde!

Encara sort que el Partit Popular demanà que es fera el ple d'este mes en la seua tasca com Oposició, que és fiscalitzar el que està fent el Govern d'ara de Compromís. Encara bo. Hem sentit "pels passadissos" que els transparents i participatius de Compromís critiquen que s'haja fet i que ens podríem haver estalviat els diners que val haver-se fet este ple, ordinari, per cert. Clar, no ixen molt ben parats, no ens estranya. La seua gestió deixa molt que desitjar després d'este ple.

Doncs nosaltres creguem que s'ha fet una bona sessió de control. Diners ben gastats i amb treball!! No s'han gastat per res sinó perque els ciutadans sapien què és el que fa el seu govern. 

Però què pensen els que critiquen la celebració d'este ple dels diners que es gasta el poble en regidors de Compromís que sols cobren per fer bony en determinats ens, consideren que estan ben gastats els diners que es reserven dels pressupostos municipals sols per l'alcalde, per si algún dia deixa de cobrar a Les Corts (el pobre) ? I als transparents i participatius que critiquen que s'haja fet este ple els pareixen ben gastats els diners que paguem als tres regidors alliberats que no es responsabilitzen del que diuen, i que diuen i es desdiuen al 'sol que más calienta'..

No volien fer cap ple de control, clar, ho entenem. Però no creguem que fòra perque el poble s'estalviara diners sinò perquè no havien fet la seua tasca mensual.

4 comentaris:

 1. Todas las preguntas se pueden hacer por escrito y ahorrarnos tres mil y pico euretes. Ahora bién, el PP tiene que decir que hace algo y no solo obstrucción y mentiras.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Anonim, per a voste el concepte de trasparencia es instalar cameres per a retrasmetre els plenaris i despres fer els plenaris per escrit?
   L'escusa es el cost del plenari? No ho entenc. Les cameres son per donar difussio, quant? Quant a vostes els interese?
   Pues no. Jo vullc que es fasa una oposicio publica i ademes retrasmesa en directe i no per escrit per que es diferixca en els despatxos. Exigix trasparencia en totes les consequencies. Concejal de trasparencia, en que quedem?
   #ChofreDimissió
   #PitjorImposible

   -Tintin-

   Suprimeix
 2. Ha Jordi le molesta que la oposición fiscalize su nefasta i clientilista gestión.
  El PP está haciéndolo muy bien y Jordi se está poniendo nervioso porque afecta a sus aspiraciones en el BLOC.

  ResponSuprimeix
 3. Si hombre si, ya se ve lo bien que lo hace el PP, en las urnas

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari