Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 5 de febrer de 2016

38.000 euros de gabinet de premsa i no s'informa als veïns de Tavernes de la 67 Volta a la Comunitat Valenciana

Els veïns de Tavernes s'han trobat de sobte en la carretera tallada. Quasi ningú en Tavernes s'ha adonat que hui cap a les 15.15 de la vesprada passava la 67 Volta a la Comunitat Valenciana. Molts s'han perdut l'espectacle del Ciclisme d'alt nivell i molts s'han quedat aturats a un tap insuportable durant 30 minuts perquè, com és normal, s'ha tallat la carretera. 

Una vergonya que els vallers paguen quasi 40.000 euros anuals per què Compromís faça la seua propaganda, com es demostra una volta més. Perquè, com vegem, no s'informa de tot. No arriba la informació en la qual Compromís no es destaque? o què passa? Ni ha passat el cotxe, ni res. Els aficionats al ciclisme ens ho han enviat. Però molta gent s'ha trobat en un tapó, ja que no han pogut prevenir. A més a més, la descoordinació, informació i eficàcia del Cap de Policia torna a ser patent en este operatiu. 

Ací us deixem el que hem trobat sobre la Volta que acaba d'travessar Tavernes.
2 comentaris:

 1. Els 38.000€ tindria que pagarlos Compromís i no el poble.
  Una poca vergonya no avisar que la Volta pasava pel poble.

  ResponSuprimeix
 2. No entenc com algú que cobra eixa barbaritat pot fer un treball tan mediocre i partidista.
  Tinga en comte que eixos diners ixen de lq butjaca de tots els ciutatans que deuen rebre adequadament el bon treball de quonsevol funcionari.
  Es vergonyos que el govern de compromís amb el Sr Juan al cap es burle dels seus veins llevanlos el dret a tindre informacio i posanlos al servici de propaganda i autobombo de Compromis.
  #PitjorImpossible
  #JordiDimissió

  -Tintín-

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari