Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 17 de febrer de 2016

A Bellreguard costa 2.500€ i a Tavernes ens costa 13.974€

Hem vist a la premsa:

BELLREGUARD COMENÇA A RETRANSMETRE ELS PLENS A TRAVES DE YOUTUBE

Este dimecres 17 de febrer, a partir de les 20 hores, qui vulga seguir el ple de Bellreguard ho podrà fer per primera vegada sense desplaçar-se al saló de sessions. Des de casa i mitjançant Youtube, els veïns podran assistir a les deliberacions dels seus representants municipals, tal i com es va acordar en el passat ple de desembre. Una mesura que ha suposat una inversió de menys de 2.500 en un portàtil, la càmera, el micròfon i el programari que ho farà possible. Com assenyala el regidor de Participació Ciutadana, Transparència i Noves Tecnologies, Àlex Ruiz, «hem de ser capaços d’aprofitar els avanços tecnològics perquè la democràcia avance també cap a la transparència i la participació».
Encara que s’ha fet les proves corresponents i els tècnics municipals treballen perquè la primera experiència siga un èxit, Ruiz demana paciència perquè «demà serà la primera experiència, però la nostra voluntat és que funcione perfectament i els veïns tinguen així la possibilitat des de fora del poble o còmodament des de casa a les decisions que els seus representants polítics prenen i les raons que les sustenten». Tant la convocatòria del plenari com l’enllaç per a seguir el plenari en directe se’ls ha facilitat als veïns a través del whatsapp i les xarxes socials.
http://www.diariserpis.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=13231:bellreguard-comenca-a-retransmetre-els-plens-a-traves-de-youtube&Itemid=278


Al veure aquesta notícia és inevitable posar-se les mans al cap. Com pot ser que es puga fer la mateixa feina en tan gran diferència de preu? Bellreguard retransmitirà el ple amb una despesa de 2.500€ i a Tavernes ens tenim que gastar 13.974€. Per quin motiu? Que Tavernes és més o què? Creguem que 11.474 euros és molt gran diferència. El preu del sistema d´emissió de Tavernes és molt excessiu, més si tenim en compte que els micròfons de Tavernes fallen molt i no es senten bé els regidors o directament ni funcionen! Per què aquesta gran inversió en aparells que no dónen la talla? Qui és el responsable d´aquest abús? Per què no van comprar els aparells en el mateix lloc? A Tavernes no s´enteren del preu dels sistemes d´emissió o és que no volen enterar-se...


7 comentaris:

 1. Senyor Chofre. On estàn els diners que sobren?

  ResponSuprimeix
 2. En Bellreguard no hay ni un salón de actos tan amplio, ni tantos concejales y por lo tanto no se necesitan ni tantos micros ni una cámara de tan amplio espectro. Tontos nos quereis hacer a los ciudadanos pero no cuela y ahí estan los resultados de las urnas.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Estimado vecino. Me alegra te tengas fé ciega en tus gobernantes. El Partido Popular también se aferra al resultado de las urnas para justificar sus casos de corrupción; que en la Comunidad Valenciana no son pocos.
   Las cámaras no se miden por el espectro, creo que no estás muy bien informado.
   Puedes pedir la resolución, los frames por segundo, campo de visión, el umbral mínimo de luminosidad.

   Te puedes comprar una excelente cámara ip hd 1080, con óptica Zeiss (una de las mejores). por menos de 800€
   Te dejo el enlace para que lo compruebes.
   http://www.logitech.com/es-es/product/conferencecam-ptz-pro?crid=1667

   Suprimeix
 3. 11.000 i pico euros que han anat a la butxaca d'algú

  ResponSuprimeix
 4. Los de Compromís de Belreguard hacen las cosas mejor que los de Compromís de Tavernes. Será porque el concejal de Belreguard no trabaja en la misma empresa que el concejal de Tavernes y no tiene el mismo interés.

  ResponSuprimeix
 5. Doncs per a ser una càmera "d'ample espectre" per la quantitat de concejals que hi ha, i per als diners que costa, quina mala qualitat dona. Per que jo vaig intentar seguir el ple des de casa, donat que estic malalta, i vaig desistir ( entre la mala qualitat d'imatge, la mala qualitat de so, i que havia de refrescar el youtube cada dos per tres....)

  ResponSuprimeix
 6. Alguien se ha pasado de listo y no soy yo

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari