Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 1 de febrer de 2016

Volem espectacles amb animals?

Avuí publiquem l´última pregunta de la nostra consulta. Està vosté a favor de que l'Ajuntament subvencione espectacles amb animals?‏

Un 45'3% ha dit que NO està a favor, però encara hi ha més gent que està a favor incondicionalment, depenent de l'espectacle, l'animal o la subvenció i per això pensem que caldria concretar més aquesta pregunta. Vos adjuntem els percentatges:3 comentaris:

 1. Bous a la Vall!!
  Este alcalde de Compromís vol prohibir els bous. Hi ha que anar a l'ajuntament per dirli que volem Bous en festes.
  Qui no vullga bous que no vaja pero molts volem bous com tota la vida sa fet en festes.

  ResponSuprimeix
 2. Perdona desconeguda persona, molts ciutadans d'aquest poble no estem a favor de que hi haja cap maltracte a cap animal. I aço dels bous de tradicio i costum res, sols em falta que em digues que el Futbol tambe es una tradicio 'perque podem tota la vida aixi'. Si vols Bous ten vas a la montanya i vas perseguinte a tu mateixa o al vei. A veure si es concencieu un poc en la realitat i baixeu dels nuvols. A vore si t'agradaria que uns desconeguts et clavaren a una plaça rodejada de valles altes i que et trataren com un joguet, ahi llançante coses, golpejante amb un palo etc... Un poquet d'empatia pels animals.

  ResponSuprimeix
 3. Sempre prohibint els de Compromis. En les proximes eleccions sere jo els que els prohibixca a ells.
  Sense bous no hihan festes.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari