Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 4 de febrer de 2016

Bonys i forats en les nostres voreres

Vos presentem l´estat del Carrer Marjaletes. Els bancs són de l´any "catapum", no passa res, li dóna un estil "cúentame" al poble, i els nostàlgics encara ens alegrem de veure els mateixos banquets de quan erem menuts. Però i com estan de bruts? Una ruixada amb una mànega d´aigua de tant en tant, no els vindria gens malament! Però el pitjor de tot, és com estan les voreres. L´Ajuntament no pensa arreglar-les? El carrer Marjaletes és molt transitat: per gent que passeja, realitza esport, inclós pels xiquets que van a l´institut. 
És un carrer molt important, perquè és el nexe d´unió entre el Passeig Colón i els Sequers. Doncs a l´Ajuntament igual li té, està ple de clots i bonys que has d´anar esquivant o en el cas de córrer, botant. I ja no cal que parlem de l´accesibilitat per a persones grans o amb deficiències físiques... No és lamentable? És un perill! A més a més el problema s´agreuja de banda de nit, per la poca il·luminació que té aquesta zona. 
Senyor Alcalde, tinga cura dels carrers del nostre poble que els té abandonats. No espere que algú caiga o es faça mal per a reaccionar!4 comentaris:

 1. I l'ajuntament gastant diners posant columpios en solar privat en lloc d'arreglar els carrers que son de tots.

  ResponSuprimeix
 2. ës una poca vergonya com està tot el poble.

  ResponSuprimeix
 3. Estos bancs antics son millors que els blancs de formigó del Passeig Colon, éstos últims son molt incòmodes.

  ResponSuprimeix
 4. L'estat general del poble es lamentable.
  Bruticia per tot arreu, contenidors que si els toques pots quedarte apegat, les cers aci teniu un eixemple ah i no vages per ahi de nit que l'iluminacio pot encegarte -ironia- i els pasos de vianants sen se pintar.
  Que esperen a pendre mesures, que algu es trenque el cap transitant per eixes ceres o que l'atropellen per que no es veuen es pasos de cebra.

  #PitjorImpossible
  #JordiDimissió

  Tintín

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari