Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 15 de febrer de 2016

Compromís deixa el paviment en segon plànol, de nou
Sembla que el paviment del poble no està suficientment deteriorat. Veient estes imatges, dona pena. Però sembla que no ho veuen tots els polítics del nostre poble de la mateixa manera. Estaran passejant pels mateixos carrers que passegem nosaltres???


El govern de Compromís, amb el recolzament de tota l'oposició (excepte el PP), aprovà en el ple de Febrer una modificació de crèdit per la que es destinen els 6.000 euros que anaven a invertir-se en PAVIMENT en un vehicle de servei públic vell. Damunt vell!!! No hi ha diners per arreglar paviment, i ara menys encara. 6.000 euros menys!! Mentrestant, tenim el poble amb les voreres desfetes amb el vistiplau de quasi tots els polítics que hem votat.


Estos diners ixen de llevar la inversió de 6.000 euros en el paviment públic, recordem. Sols el Partit Popular s'oposà a esta mesura al considerar que "el poble està desfet" i, encara que fa falta canviar el "parc de vehicles, no podem votar a favor que esta partida isca de suprimir la de paviment de les vies públiques", com valorà la portaveu del PP, Eva Palomares. A més a més, la portaveu Popular recordà que sols al mes de gener hi hagué sis expedients d'accidents a la calçada de Tavernes. I no ens estranya!!

Però com pot ser que sol un partit polític s'adone de la importància d'arreglar el paviment??, què els passa als altres representants?Recordem el plenari de gener i encara entenem menys. El portaveu d'EU, Eduardo Bononad, exigia que s'arreglaren les voreres de la zona dels Sequers i la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, assegurava que no hi havia diners, per variar. On estava el regidor d'EU quan es llevaven diners de paviment este ple de febrer?? Un mes més tard, si ja no hi havia diners, ara hi ha menys. Perquè Compromís lleva 6.000 euros que estaven destinats a paviment. Però per al portaveu d'EU la decisió de Compromís s'accepta. No hi ha cap problema. 

No entenem... Però comencem a entendre perquè Compromís vol llevar les plaques dels carrers... ells no figuraran en cap i no volen quedar en evidència.

Us deixem l'enllaç del plenari on es vota esta modificació de crèdit.1 comentari:

  1. Las aceras hace más de cinco años que estan así, y si no se arreglaron con veinte millones de presupuesto que tenía el pp más el canon del agua, mal va a estar hacerlo con un treinta por ciento menos de presupuesto si no llegan subenciones.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari