Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 26 de febrer de 2016

De fora vindran...“Una obra que fan al poble la faran uns forasters... en la falta de feina que hi ha a Tavernes” és el que es comenta en el carrer, en l'horta, en els bars, a la porta dels coles, en el camp d'esports, en el gimnàs, en el facebook, els whatsapps trauen fum,... tots parlen de la decisió de l'Ajuntament d'adjudicar les obres de reposició del clavegueram del passeig del País Valencià i del carrer de Sant Pere a una empresa de fora de Tavernes que, vaja casualitats de la vida, és la mateixa a què fa un parell d'anys li van adjudicar la construcció de 94 nínxols en el cementeri. El procediment utilitzat per adjudicar estes obres és el denominat procediment del “xanxullo”

Estos comentaris els compartim totalment. La gent de Tavernes comenta indignada: “com pot ser que, amb la crisi que hi ha, donen treball a empreses de fora amb el poc treball que tenim a Tavernes”.

El fet és que el govern de Jordi Juan ha adjudicat les obres de reposició del clavegueram del passeig del País Valencià i del carrer de Sant Pere a una empresa que ni és de Tavernes ni de cap poble pròxim; han anat a buscar a una empresa que està a més de 80 km de Tavernes. I el que és més fort encara: EL GOVERN DE COMPROMÍS NO HA DEMANAT PRESSUPOST A CAP EMPRESA DEL POBLE.

No sabem com se li ha ocorregut al govern de Compromís de Tavernes sol·licitar pressupost per a esta obra a empreses de tan lluny havent-hi parats a Tavernes i empreses locals, que estan passant moments difícils, hagueren pogut fer esta obra.

La realitat és que Compromís va decidir sol·licitar pressupost a només tres empreses de fora de Tavernes i, com no podia ser d’altra manera, la faena s’ha adjudicat a una empresa de fora que s'ha quedat l'obra, el treball i els 99.000 euros del contracte.

No sabem per què han decidit buscar a una empresa de fora per a fer esta obra però, per a nosaltres, primer són les persones i les empreses de Tavernes. No és la primera vegada que els de Compromís contracten a empreses de fora en compte de contractar a Tavernes. Molt de pegar cartellets de “compra a Tavernes” però els de Compromís compren fora del poble amb els nostres impostos.

Esperem que el govern de Jordi Juan es pose a pensar més en les persones i empreses de Tavernes i menys en les de fora.

5 comentaris:

 1. Que poca vergonya. Pegant cartelets en Nadal i ara buscant als de fora sense donar opció als del poble. Que son mes bons els de fora? Que son mes barats els de fora?
  Altre chanxhullo de l'alcalde i de Compromís!!

  ResponElimina
 2. En FCC han fet fijo a un germá de un exalcalde de Gandia,del PSOE
  Es coneix que tenen que pagar favors
  Es la nova politica,primer els de fora.


  ResponElimina
 3. Qué extrany eixes coses no pasen, igual que tampoc el yau que porta els nets a escola en hores de feina I amb cotxe de empresa,cosa que per cert pague jo dels meus impostos

  ResponElimina
 4. Qué extrany eixes coses no pasen, igual que tampoc el yau que porta els nets a escola en hores de feina I amb cotxe de empresa,cosa que per cert pague jo dels meus impostos

  ResponElimina
 5. Más censura pero insisto : Se ha contratado una empresa de fuera porque las locales no se han presentado, tal vez por no poder cumplir los requisitos, ni más ni menos.
  Ahora bien, si quereis seguir con las cortinas de humo para tapar las vergüenzas de los amiguetes, igual acabais intoxicandoos .

  ResponElimina

Escriu el teu comentari