Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 4 de febrer de 2016

De veres? Èxit en la III Edició del Cicle d'Economia??Miren esta fotografia. Llevat del taronja de les parets quin color predomina en la vestimenta dels assistents? El morat, no? Doncs la gent que va amb la samarreta de morat són gent del Taller d'Ocupació que es fa a Tavernes i eixa gent està obligada a assistir a eixe cicle. Si llevem als morats quants quedarien?, quatre, cinc?, no conteu al regidor Enrique Chofre que està a la punta segut. Doncs el cap de premsa de l'Ajuntament qualifica la jornada amb una nota de premsa en què parla d'ÈXIT de participació. Ho diuen de veres? Ara ens faran creure que un burro vola també. Està clar que el cap de premsa menys que informar fa propaganda política, una vegada més. El paguem tots els vallers però sols informa de la propaganda de Compromís. No estaria mal que esta despesa de més de 38.000 euros ens l'estalviarem i la cobrira el mateix grup de Compromís i no tots els vallers dels nostres impostos, no cregueu?

A més a més esta ficció d'èxit de participació podria haver-se evitat si es celebrara a hores en què la gent no estiguera treballant, a les 12 no sembla una hora molt lògica. En quin cap cap? A més a més, també podria aprofitar-se per emitir-se en streaming i així adormissaríem la inversió feta en l'empresa del senyor regidor Enrique Chofre.

4 comentaris:

 1. Senyores i senyors, no hi han entrades.....
  Jo en conte vintideu. Els obligats, redidors i poc mes. Valia la pena fer se la foto per que ho vegerem tots, Exit absolut.  ResponSuprimeix
 2. Més gent que no fer rés que és el que feia el PP i que feia Borrás segur. Es curios com aneu ara de la mà amb els socialistes. I així vos va als dos.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. No fer res! Jajjaja vosaltres si que no feu res pero escriure i us fotografieu com si fereu de tot... reunions a punta pala però de foment ni un gram. I si feu algo són coses per desfer com el decret de llevar les armes als policies, com peatonalitzar la plaça, com vendre fum.......

   Suprimeix
 3. Em pareix molt interesant els cicles d´economia. El que em sembla que no es correcte es
  l´horari, jo novaix poder assistir per estar treballant. A vore si mirem els horaris millors senoyrs!

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari