Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 16 de febrer de 2016

Despeses del personal eventual del Sr. Alcalde

El Butlletí Oficial de la Província de la València ha anunciat que Leila Escrihuela és la nova Tècnic de Protocol i Premsa del Gabinet de l'Alcaldia mentre que la persona que l'ocupa en l'actualitat no s'incorpore al seu lloc de treball. El jornal de Leila Escrihuela serà de 28.000 eurets/any més seguretat social.

Anunci del BOP

Recordem que hi ha dos persones treballant a dedicació completa en el Gabinet de l'alcalde Jordi Juan:


Amador Palomares és el Cap de Gabinet de la Alcaldia de Jordi Juan, de Compromís, i costa al poble de Tavernes 36.000 eurets/any més 12.600 eurets/any de seguretat social. Amador Palomares ens costa un total de 48.600 eurots/any

La Tècnic de Protocol i Premsa del Gabinet de la Alcadia de Jordi Juan, de Compromís, costa al poble de Tavernes 28.000 eurets/any més + 9.800 eurets/any de seguretat Social. La tècnic de Protocol i premsa ens costa un total de 37.800 eurots/any.

El Gabinet de l'Alcalde Jordi Juan ens costa al poble 86.400 eurots/any.

Cregueu que són molts diners eixos 86.400 eurots/any que ens costa el Gabinet de l'alcalde Jordi Juan? Uns opinareu que si i altres opinareu que no. Nosaltres només diguem que amb el que costa el Gabinet de l'Alcalde es podria pagar el combustible que gasten TOTS els vehicles que té l'ajuntament. A més a més, pensem que el poble de Tavernes té altres prioritats que gastar-se els diners de tots els ciutadans en donar publicitat a l´Alcalde .


6 comentaris:

 1. Fotre, quins jornarls !. Amb el dificil que és trobar feina y aquest Ajuntament ten dona si eres amiget de l'Alcalde y et fica un sou de dirctor general ! Visca Compromís !

  ResponSuprimeix
 2. Y despues dicen que no hay dinero?
  Dinero tienen para lo que quieren y si es para fotos y autobombo aún tienen mas.

  ResponSuprimeix
 3. Vaya descubrimiento, es algo público al estar en la web municipal, algo que el pp no hacía, al menos no se esconden, y además estamos informados de lo que pasa en el pueblo y no como antes.

  ResponSuprimeix
 4. No sabia que cobraven tant. Poca gent en el poble cobra eixos jornals i molt menys per fer tant poca faena.

  ResponSuprimeix
 5. Vergonyós. Absolutament vergonyós. Ara entenc els somriures d'estes persones.

  ResponSuprimeix
 6. Pues el pp cobrava aún más, se puede comprovar

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari