Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 25 de febrer de 2016

El Govern de Compromís menteix altra vegada...esta vegada en la piscina coberta


Jordi Juan i el seu equip sembla que no du bé dir les veritats. No coneixeran el dit que 's’agarra abans a un mentider que a un coix'? Tal volta no quedaren prou escarmentats en la ‘bola’ que ens intentà 'colar' el nostre alcalde negant en les xarxes socials que anaven a llevar-se les armes als policies locals. Encara sort que tots poguérem llegir eixe punt del decret i entre tots aconseguirem que el govern es tornara a rere en esta mesura.

L’última mentida ha de veure amb la PISCINA COBERTA. Sembla que han aprofitat el concurs per assegurar que ells no poden fer res en la piscina coberta. Com si estigués tot en mans d'un Administrador Concursal. Però resulta que l'empresa no està ja en concurs i el Govern de Jordi Juan segueix dient que està en CONCURS. Per què ho amaga?? 


Tirar balons fora comença a ser l'estratègia d'este govern. Però estan enganyant a la gent per tirar eixos balons fora? Doncs sembla que sí. I de nou tenim proves. Diari de Tavernes ha buscat l'estat del concurs de creditors de l'empresa adjudicatària de la piscina i el Govern de Compromís NO diu la veritat. Respongueren a la gent a l'Assemblea amb una MENTIDA aconseguint desinformar a la gent que té ganes que s'òbriga la piscina. Tirant balons fora, de nou. Mai està res al seu abast, governen però no poden fer res. JA!

Segons digué l'alcalde a l'assemblea i com corrobora el Tinent d'Alcalde Enrique Chofre per les xarxes socials, l'empresa està en la mateixa situació que en 2011. Si? Aixó és cert? ESTÀ EN CONCURS DE CREDITORS. Així ho digué Jordi Juan a l'Assemblea i ho repetí Enrique Chofre a les xarxes socials.

Segur que l'empresa està en CONCURS DE CREDITORS??? Doncs NO. L'EMPRESA ESTÀ EN FASE DE CONVENI. Però no d'ara, està en esta situació des de 2012. Què significa estar en fase de conveni?, doncs a este quadre es veu prou bé l'evolució, com no està en la mateixa situació que en 2011, però ho expliquem. El més important és que l'empresa ja no està controlada, gestionada, intervinguda, per un administrador concursal. D'ací que llegiu al quadre, cesse d'Administrador Concursal.


A partir d'eixe moment, l'empresa concessionària de la piscina coberta de Tavernes s'autogestiona, seguint els criteris i ordre de pagament a creditors que s'han establert en la fase de conveni.

Us afegim a més a més una definició del que és el CONVENI, la situació en la qual REALMENT es troba l'empresa concessionària de la piscina.

"Es la solución normal del concurso, que la Ley fomenta con una serie de medidas, orientadas a alcanzar la satisfacción de los acreedores (...)" (apartado VI). Si bien el legislador reconoce que en la nueva regulación se han introducido medidas que pueden suponer un incentivo a la terminación del procedimiento mediante convenio, el propio legislador advierte que el objeto de las mismas no es evitar la liquidación del deudor sino que los acreedores vayan a ver satisfechos sus créditos a través del convenio. Esta interpretación resulta confirmada cuando se observa lo dispuesto en la Exposición de Motivos de la Ley al exigir como requisito para el saneamiento de empresas mediante convenio el que éstas sean al menos viables parcialmente".

En definitiva, Metroval Aqua, S.L. ja ha eixit de la fase comú de concurs. Ara està en la fase de pagament a creditors, en la fase de conveni. I si és així, perquè l'alcalde i el seu Tinent d'Alcalde Enrique Chofre digueren que l'empresa està en concurs de creditors i que es liquidarà?? D'on s'han tret esta bola?? Vénen del futur i saben que es va a liquidar l'empresa? En la informació que hem vist, sembla que està millor que en 2011, quan entrà en concurs de creditors i li imposaren un administrador concursal per gestionar-la.

I ara ens preguntem. Realment este govern té algun interés a obrir la piscina coberta?, saben el que costa obrir-la?, saben en quina situació es troba la piscina? Ens agradaria que ens digueren la VERITAT i que es posaren a pensar com obrir-la d'una vegada i es deixaren de tanta excusa enrevessada.6 comentaris:

 1. Convenio que ya ha incumplido y desde hacer varios meses, por lo que con toda seguridad y al no haber conseguido financiació por ningun lado la llevará a liquidación con toda seguridad : diferencias en la terminologia jurídica pero una misma realidad, que es que no va a poder dicha empresa abrir la piscina, y al final tendrá que salir de nuestros maltrechos bolsillos, de unas arcas municipales sin capacidad para ello si no se suben impuestos, por la mala gestión del gobierno que propició esta obra faraónica y la adjudicó a una empresa con calificación de solvencia cero.

  ResponElimina
 2. Ya... por qué lo tenemos que creer, mentirosos???. Por cierto, tú dices saber mucho no? eres el alcalde? o què? por ahora, lo único que estamos viendo son mentiras vuestras. Por qué han escondido tantos años que no estaba en concurso la empresa??por qué lo habéis escondido?? la mentira tiene las patas muy cortas y todo se verá, vaya que sí!! por ahora, sólo habéis dicho que mentiras. No teneis credibilidad. Realmente queréis abrir la piscina? qué propuestas habéis ofrecido a la empresa? o sólo le habéis dicho que cierre porque no fue un proyecto vuestro al que poneros la medalla!! muy infantil esta manera de proceder, en lugar de poner soluciones a una cosa que ya está sólo escurris bulto

  ResponElimina
 3. Ahí apareix molt claret!! quina manera d'enganyar al personal esta gent! aixina han arrivat on han arrivat, ara m'explique moltes coses....

  ResponElimina
 4. És el moment de demostrar transparència, de dir la veritat però sempre amb un sonriure ... no? Aiii mare ... diuen que al final s'agarra abans a un mentider que a un coix. Solten cada mentira que ens deixen torrats. Des de 2012 ahí ben callaets i enganyant al poble.

  ResponElimina
 5. Es indignant tindre que conviure amb tanta mentira i tanta ineptitut i tanta manipulació per part de l'Ajuntament de Compromís.
  No se quin trasfondo te ocultar, manipular i en definitiva mentir als vallers sobre la possibilitat d'obrir i possar al servici dels ciutatans un obra tan important i demandada com es la piscina.
  Sr. Alcalde, siga trasparent i "amb valentía" diga la veritat i fassa tot el posible per que s'obriga la piscina.

  -Tintin-

  ResponElimina
 6. Tantas mentiras, tan catastrófico todo que en las generales os dieron val y raya de nuevo, quedando por encima de la media de su partido en la Comunidad, por algo será.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari