Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 3 de febrer de 2016

El valler Bernat Pérez aconsegueix la segon marca mínima per participar en els Campionats d'EspanyaBernat Pérez

L'atleta valler Bernat Pérez.
El passat cap de setmana es van disputar diversos controls de marques en el velòdrom Luis Puig de València, on els joves atletes del CA Safor Delikia van aconseguir fins a cinc marques mínimes per participar en els Campionats d'Espanya.

Dissabte al matí es van aconseguir dues d'elles. L'atleta de Petrer preparat per Andrea Sanchiz, Andrés Mauricio Gutiérrez, va fer la mínima per als Campionats d'Espanya Juvenil a disputar a Salamanca el primer cap de setmana de març en els 800 metres llisos, amb un registre de 1.59.68.

L'altra mínima la va assolir l'atleta valler Bernat Pérez en els 400 metres llisos, també per al nacional juvenil. Bernat, que ja ha aconseguit la mínima tant en els 60 com en els 200 metres llisos, va aturar el crono en 52.44 en el seu debut en aquesta distància.

Diumenge s'aconseguirien tres mínimes, totes elles dels atletes preparats per David Meló i en els 200 metres llisos.

Víctor Argentó feia 23.01, millor marca personal i marca mínima per als Nacionals Junior a disputar a Sabadell a finals de març.

Al costat d'ell, els seus companys d'entrenament Bernat Pérez i Alejandro Martínez aconseguien la mínima per al nacional Juvenil amb 23.25 i 23.35, respectivament, millor marca personal per tots dos. En el cas de Bernat, la marca també és mínima per al Nacional Juvenil d'Aire Lliure a disputar al juny a Mataró.

1 comentari:

Escriu el teu comentari