Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 23 de febrer de 2016

NP AEV: L´Agrupament Escolta Valldigna obté el premi a la millor cançó en Valencià

El passat diumenge 21 de febrer, va tenir lloc a la ciutat de Vinalesa la trenta-una edició del Festival de la Cançó Scout, on varen participar tots els grups scouts de la província de València i un any més el nom de Tavernes torna a estar en el pòdium dels campions.

Si l’any passat varen aconseguir el premi a la millor cançó del Festival, fent ballar a tots els escoltes amb la rumba de l'arròs amb pebre, aquest any no s’han quedat enrere, aconseguint el Premi a la millor Cançó en Valencià.
Aquest any el tema realitzat pels escoltes de Tavernes ha sigut un homenatge als quaranta anys d’escoltisme a la Valldigna, on per mitjà de versos acompanyats d’una melodia que convida a ser cantada, van recordant històries d’aquests anys, donant les gràcies a tots aquells que han fet possible que aquest grup.

El festival va comptar amb la presència del 36 grups escoltes de la província de València a més de gran quantitat de pares de xiquets que van voler participar d’un dia en família a Vinalesa. L’activitat va començar a les 10 hores amb la celebració de l’Eucaristia dominical presidida pel Rector de Vinalesa i consiliari del Grup Scout Hawata En Antonio López, sent concelebrada entre d’altres per Salvador Palomares, Consiliari del Moviment Escolta Valencià i fill de Tavernes de la Valldigna. Una vegada finalitzada, anaren pujant un per un els diferents agrupaments. A les 15 hores, es van retirar a deliberar els membres del jurat fins a les 16 hores, on varen donar a conèixer el resultat de les seues qualificacions obtenint així el premi a la millor cançó en valencià el Grup Scout Valldigna.

El premi a la millor cançó el va obtenir el Grup Scout Santa Marta de València amb la cançó Tiempo, que relata les diferents sensacions que es viuen en un campament sent escolta de tot cor.

Adjuntem la lletra de la cançó així com l’enllaç de l’actuació del nostre agrupament.

“Una mirada cap al cel, el seu color  em fa estar bé.  Un nou somriure  dins el mar, tot el que sóc  ho puc donar. La il·lusió que ens atrau  i ens fa seguir avant, des del primer dia en què tot començà.

Un despertar amb to suau, al teu costat no tindré por. Un món més just per als teus ulls, escolta bé el que diguen els demés. La il·lusió que ens atrau   i ens fa seguir avant,  des del primer dia  en què tot començà.

Som un agrupament escolta  nascut fa 40 anys, que s’ha donat a conèixer  gràcies als seus integrants. Amb l’ajuda dels scouters  i de tots els meus amics de manada fins a rutes  el Valldigna ja està ací.

Amb la manada vaig jugar, com a troper vaig explorar Mil emocions què descobrir, llocs increïbles per  gaudir La il·lusió que ens atrau  i ens fa seguir avant,  des del primer dia  en què tot començà.

L’expedició em feu viatjar ara sóc ruta, estic preparat.  Tots junts seguirem caminant enyorant avui el temps ja passat. La il·lusió que ens atrau   i ens fa seguir avant,  des del primer dia  en què tot començà.”Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari