Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 16 de febrer de 2016

NP Grup Popular de Tavernes: El govern de compromís encara no ha pagat a una ONG a pesar de tenir els diners dels veïnsNota de premsa del Partit Popular de Tavernes:
El govern de Compromís encara no ha pagat a una ONG a pesar de tenir els diners dels veïns de Tavernes des de fa CINC MESOS.
Fa cinc mesos que el Govern de Compromís donà un xec a l’ONG vallera Solidaritat pel Tercer Món per valor de 3.240 euros. Un xec que encara no s’ha cobrat a pesar que l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna té els diners des d’abans de la foto que us adjuntem.


Recordem que els 3.240 euros que l’Ajuntament va fer com que donava a l’ONG procediren de la venda de tiquets de les paelles, que es compraren abans de la celebració de les paelles. A la mateixa web municipal s’informava que l’Ajuntament de Tavernes havia “venut un total de 540 tiquets per a la nit de les paelles. Estos diners els aporten els veïns del municipi amb l’adquisició dels tiquets que costen sis euros cada un”.

No entenem com el període de pagament de les factures a l’Ajuntament és de 80 dies de mitja i l’ONG encara no ha percebut els diners en el seu compte. Els Populars estarem pendent d’este pagament i exigim que es liquide quant abans.

3 comentaris:

 1. Els de Compromís, com sempre, s'han fet la foto però encara no han amollat ni un euro a esta ONG que segur que li fan falta. 5 mesos esperant i encara no han cobrat! No hi ha cap explicació que valga!!
  A Encar, Noe i a Chofre, regidors de Compromís que ixen la fotos, els tindria que caure la cara de vergonya.

  ResponSuprimeix
 2. Más ganas de hacer el ridículo y politiqueo por parte del pp pués saben que los trámites administrativos conllevan estas tardanzas, además de que el alcalde lo explicó en el pleno, en el que nada dijeron al respecto. Está claro que intentan tapar otros pufos de su partido con cortinas de humo.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. ¿Cinco meses? anda ya trámites administrativos, cuando quieren si que pagan enseguida. Todo depende de como te llamas y de que empresa vienes.

   Suprimeix

Escriu el teu comentari