Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 10 de febrer de 2016

NP Grup Popular de Tavernes: El Partit Popular demana que se solucionen els problemes d'àudio i vídeo a la gravació i emissió en directe dels plens de la corporacióMoment en què el regidor Mario Enguix, del Grup Popular, deixa el micròfon a l'alcalde.


En el ple de dilluns es va tallar l'emissió a mitjan ple i ni es va emetre ni es va gravar la part final del punt de precs i preguntes sense que s'haja donat cap explicació.

Durant el ple vam poder veure al regidor Enrique Chofre aixecant diverses vegades per manejar el sistema de streaming i interessar-se pel funcionament dels micros. Les errades es van succeir i un regidor del PP va haver de prestar-li el micro a l'alcalde perquè aquest pogués intervenir.

El sistema d'emissió en directe dels plens va ser adjudicat personalment pel regidor Enrique Chofre a una empresa de la qual era accionista i la instal·lació d'aquests equips va ser realitzada pel mateix senyor Chofre segons ens han comentat diversos treballadors de l'Ajuntament,.

En aquest ple hem demanat que se'ns facilite tota la informació relativa als pressupostos sol·licitats a altres empreses i la relació del material subministrat per l'empresa adjudicatària. L'Ajuntament ha adjudicat aquest sistema per 11.400 euros més IVA i l'empresa adjudicatària no ha rebaixat ni un euro respecte al pressupost inicial.

No és ètic que un regidor s'adjudique un contracte a l'empresa de la qual va ser soci i tampoc és correcte que el mateix regidor siga el que faça la instal·lació personalment. El lògic haguera estat que el regidor s'hagués abstingut, els tècnics municipals hagueren gestionat la contractació i que l'empresa adjudicatària s'hagués responsabilitzat de la correcta instal·lació sota la supervisió dels tècnics municipals.


Ara ens trobem amb un sistema que no funciona correctament i per això demanem que no es pague aquest sistema fins que els tècnics, i no el regidor, certifiquen el seu correcte funcionament. També demanem que siga un funcionari el que gestione l'emissió dels plens en lloc de fer-ho el regidor Chofre.


3 comentaris:

 1. No, si al final tendrá la culpa el gobierno local de que falle youtube.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. youtube no falla, fallan los micros y a base de bien

   Suprimeix
 2. Falló UN micro, no mintais

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari