Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 8 de febrer de 2016

NP Partit Popular de Tavernes: El Partit Popular de Tavernes reivindica al Govern de Compromís que canvie el sol del pati de l’Escoleta CalatayudLes prioritats de Compromís, una vegada més, van per davant de les dels veïns de Tavernes. El Partit Popular de Tavernes reivindica, una vegada més, la instalació de sol de protecció al pati de l’Escoleta Infantil Víctor Calatayud després de produïr-se nous accidents.

El Grup Popular ja demanà al ple de noviembre que canviara el sol del pati de l’escoleta Víctor Calatayud. “Amb el sol que hi ha s’han produït diversos accidents, i molts menuts han arribat a casa amb la cara cremada. Els pares demanaren a l’Ajuntament que este sol es canviara. Però no els feren cas. I els Populars, replegaren eixa reivindicació i ho duguérem al ple d’octubre”, comenta la portaveu del Partit Popular, Eva Palomares. I la contestació per part de la regidora d’Educació de Compromís, Bea Ferreres, va ser que no anaven a fer res perquè no hi havia diners. A més a més Ferreres s’excusà dient que per eixa regla de tres “debien cobrir tots els carrers amb eixe asfalt de goma per evitar que els menuts es feren mal i que això era impossible”.


Ferides de cremades d'alguns dels menuts

Ara, uns mesos més tard tornem a sentir als pares que es queixen perquè el sol no s’ha canviat, i, de nou, els menuts han tornat a casa amb la cara cremada. Però el sol continua seguent un vidre pels menuts. El Partit Popular lamenta que mai hi haja diners pel que més falta fa pels veïns de Tavernes i reivindica que es faça la inversió necessària en l'escoleta.
Sí que hi ha diners per coses innecesàries però no per vetlar pels menuts? Recordem que esta legislatura, començava amb una inversió fortuïta i imprevista de 3.000 euros amb una pantalla gegant per veure l'acte d'investidura de l'alcalde, aprovada pel govern de Compromís en solitari. Ahí sí que hi havia diners? Doncs sí que tragueren 3.000 euros per eixa despesa fortuïta i innecessària. Tanmateix asseguren que no hi ha diners per un sol de protecció per l’edifici municipal de l’Escoleta Calatayud on els menuts ja han sofrit diverses ferides i cremades.pptavernes@gmail.com


13 comentaris:

 1. Jordi té diners pee el que vol??

  ResponSuprimeix
 2. A vore es un pati x l'amor de deu si anaren al cole que tindries que fer tambe posar el pis nou ,;per favor

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. La meua filla l'any passat anava a eixa escoleta i es va cremar també la cara si li pasara a la filla de la regidora voriem si posaria mes interes!!

   Suprimeix
 3. Eixe tipus de sol és el mateix que hi ha en almenys un altre centre escolar i ningú s'ha queixat, a més de ser un sol d'us bastant corrent en espais públics a tot arreu. I si "raspa" és perquè és sol anideslissant i té qué ser així d'aspre.
  Més aspres son els carrers i si vos pareix els canviem tots o prohibim que els menuts isquen al carrer per si cauen i es fan una cremada o un trau.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Uy sembles ls regidora! Tots els carrers!! Que estan demanant un sol de goma senyors per una escoleta! No és tan extrany!!

   Suprimeix
 4. No hi han diners? Per el que volen si hi han.
  Una vegada mes i lamentablement les demandes i previsions del partit popular es complixen, fen se mal els nostres menudets.
  La Sra regidora ara podría menjarsex en creilles el comentari fet al pleno.
  #PitjorImpossible
  #JordiDimissió

  -Tintín-

  ResponSuprimeix
 5. A banda del sol, podrien demanar que canviaren també la lluna? Gràcies.

  ResponSuprimeix
 6. Pobres xiquets! Amb lo poc que costa arreglar el piso del pati.

  ResponSuprimeix
 7. Si per Compromis són tot impossibles. Gobernar i millorar el poble pa ke?! Si podem gastar diners pels caprixos de Compromís...no dona per meeees!! Aiii

  ResponSuprimeix
 8. Ese proyecto recuerdo , es de la epoca del PP para empezar. Y en cuanto al suelo, casualmente las denuncias comienzan con otro gobierno. Toda la vida los niños han jugado en la calle u se han caido y herido : ¿ forramos todas las calles de goma ?

  ResponSuprimeix
 9. A vore, estem parlant d´un centre per a xiquets de 0 a 3 anys, els parcs infantils si estan en goma d´eixa, perquè un centre infantil públic no? tan descabellat és? Estem parlant de bebes, no de xiquets que van a l´escola i ja saben que es fan... per favor que vos molesta tot xe, tan costa posar goma al pati? ai si fora cosa del pp... otro gallo cantaria, els del bloc manifestació que hagueren fet EDUCACIÓ PÚBLICA I DE QUALITAT!

  ResponSuprimeix
 10. Ja estàn buscant com tirarli la culpa al PP que fà 5 anys que està a l'oposició. Que patètics son els de Compromís.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari