Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 17 de febrer de 2016

NP Partit Popular de Tavernes: Tard i malament actua Compromís amb la pintada de passos de vianants


La setmana passada va començar el pintat dels passos de vianants de Tavernes. Hem hagut d'esperar gairebé CINC anys a què el govern de Jordi Joan de Compromís es decidira a pintar uns passos que s'han convertit en un perill per als ciutadans de Tavernes.

Cal aclarir que NO ÉS CERT que el Partit Popular s'haja negat mai a què es pintaren, com insisteix Compromís de manera difamatòria. El PP de Tavernes sempre ha demanat que el tema es votara com un únic punt en un pleno, i Compromís sempre s'ha negat. El govern de Jordi Juan sempre ha barrejat la partida de passos de vianants en propostes inassumibles pel Partit Popular. El PP fa molt de temps que demana que es pinten. Recordem que el PP va emprendre la iniciativa de pintar els passos de vianants i Jordi Juan es negà a permetre-ho. Però Compromís es dedicava a pegar-li la volta a la qüestió, com ja ens té acostumats amb la seua propaganda.


I ara actua, novament, tard i malament. Ha decidit començar pintant els passos de zebra del polígon industrial del Pla, en lloc de pintar els passos més perillosos de la ciutat.
Han començat per una de les zones on menys vianants hi ha, en lloc de començar per zones per on passen molts vianants, les properes als centres educatius, les properes a les instal·lacions esportives o els punts negres.


Només al govern de Compromís se li podia haver ocorregut començar a pintar els passos de vianants per les zones menys transitades pels vianants.


Aquest matí hi ha hagut un atropellament en un dels passos de vianants que gairebé no es veu. Han acudit l'Ambulància, la Policia Local i la Guàrdia Civil i el metge ha atés al vianant atropellat. El Partit Popular espera la recuperació d'aquesta persona. L'atropellament s'ha produït en aquesta intersecció de la Marjaletes amb la Gran Via Germanies:


"Esperem que el govern de Compromís comence a treballar d'una vegada amb sentit comú i comence a prioritzar la seguretat dels veïns de Tavernes. No és presentable com s'està actuant", comenta la portaveu del grup Popular de Tavernes, Eva Palomares. Recordem que durant el mes de gener ja s’han produït sis denuncies de veïns d’accidents en el paviment. En quantes acabarem l’any?


2 comentaris:

  1. Ja que han tardat tant hagueren tingut que començar pels passos més perillosos.

    I la Cotorra continua manipulant i amagant que el PP va demanar que es votarà el pintat dels pasos en un unic punt i Jordi Juan sempre es va negar. Que continue la Cotorra aixina que els va de categoria. La assamblea buida, les reunions de barri ajornades sine die i la popularitat de Jordi cau en picat.

    Com molt be diu el PP. Tard i fatal com sempre.

    ResponSuprimeix
  2. Se sigue el criterio marcado por los técnicos y policia locales, ni más, ni menos : ¿ o es que los del pp ahora saben más que éstos ? De pintor ya se ofrecieron, se ve que saben de todo.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari