Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 3 de febrer de 2016

NP PP: El Partit Popular de Tavernes denuncia que el govern valler de Compromís permeta patrulles nocturnes d’un únic policia

Una vegada més els veïns de Tavernes sofrim la descoordinació de la Policia Local i la desprotecció per part del Govern de Compromís. Ahir durant una hora de la nit només hi havia UN SOL AGENT patrullant.

No és la primera vegada que ocorre que un únic agent vaja de patrulla de nit. Ja que esta situació es repeteix baix el govern de Compromís i a que diverses vegades hi ha hagut un sol policia per torn per a tota la ciutat, la platja i els camps, cal que la gent conega com gestiona Compromís: Impostos elevats, serveis amb retallades, persones vinculades al partit premiades i, descoordinació total.

Compromís permet molta despesa innecessària per assumptes relacionats amb la seguretat per deixar el poble totalment desprotegit a l'hora de la veritat.
Un exemple són les despeses per la productivitat i les hores extres del cap de la policía. Despeses que per Compromís no comporten l’exigència de responsabilitat lligada al seu càrreg. A més a més, el Govern de Compromís inverteix més de 200.000 euros en un reté de policia innecessari i que està en un local llogat als afores de la ciutat, que ha tardat més de DOS anys en obrir però que durant DOS anys ens ha generat unes despeses en lloguer de més de 3.000 euros mensuals.


No es pot permetre que es repetisca que es quede sol un guàrdia, ni una hora ni un torn. És inadmissible per a una ciutat com Tavernes i el nivell d'impostos que ha fixat Compromís.

2 comentaris:

  1. No tenen vergonya i son uns irresponsables. I el jefe amb el cotxe de l'ajuntament a la porta de casa.

    ResponSuprimeix
  2. El que sólo hubiera uno y lo sabeís fué por un imprevisto inevitable como fué una baja de última hora, que se cubrió lo más rápido se pudo.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari