Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 18 de febrer de 2016

Precs i preguntes del passat ple: 1ª part

Hem vist el vídeo del ple, i ens ha cridat l´atenció els precs i preguntes dels regidors de l´oposició, però sobretot les contestacions del govern de Compromís, perquè poques vegades contesten (per no dir ninguna) allò que se´ls pregunta.
Hui posarem l´exemple de la regidora Eva Palomares portaveu del Grup Popular. Eva realitza dues preguntes:

En la primera remarca que és una pregunta que no li se va deixar realitzar en el plenari passat, perquè l´ Alcalde la va tallar.
Eva li va demanar al regidor Enrique Chofre que li portara al pròxim ple els pressupostos de les altres empreses que el mateix Sr. Chofre va buscar abans de que el Sr. Chofre decidira que s´ho quedara Wifilinks, així com que li se facilitara el detall de la factura de Wifilinks.

La segon pregunta de la regidora Palomares és sobre el cementeri. Eva pregunta on soterraran als veins de Tavernes en breu, perquè ja no queden níxols. Es demana també el projecte del cementeri d´eixos 39 níxols, a quina empresa s´ha concedit l´obra i quines empreses han optat a la licitació.

Intervenció de la regidora Eva Palomares

La contestació que va rebre per part del govern és per part de la regidora Llum Sansaloni, respecte al cementeri: "La idea és continuar soterrant els difunts en el nostre cementeri. Hi ha un projecte de 39 níxols, que pot veure a l´Ajuntament. La licitació encara no està en marxa. I quan estiga per a licitar, continua dient "tranquils que s´enterareu".


Doncs, sincerament, ni ens tranquilitza, ni observem una màxima preocupació per aquest tema. La licitació encara no està en marxa? A què esperen? No volem fer sang d´aquest tema tan delicat, i ens guardarem la nostra opinió al respecte. Jutgeu vosaltres mateix.

La contestació del Sr. Chofre respecte a Wifilinks doncs és una llàstima, perquè es talla molt la veu... culpa dels micros o veges tu a saber. Doncs li diu que li passarà una fulla d´excel que ell mateix va realitzar, i sobre el detall de la factura esmenta que Wifilinks la va realitzar d´acord amb les indicacions del departament de contractació i que si vol veure-ho també hi ha un acta de recepció de material.


Val, però, si va realitzar ell mateix la fulleta d´excel, perquè no contesta: doncs hi havien tres...quatre empreses... però vaig optar per Wifilinks perquè era més econòmica o perquè oferia un millor servei... algo no? Per quin motiu i entre quantes es va decidir finalment contractar a Wifilinks? Ell ho sabrà, perquè a ningú se´ns ha quedat clar... o si...?

3 comentaris:

 1. El regidor de transparència, Enrique Chofre ha de dir nom i raó social de cadascuna de les empreses que van presentar presupost. El detall de cada presupost. Ha d'assenyalar molt clarament perquè no accepta eixos pressupostos des d'un punt de vista tècnic. Ha de dir quin criteri utilitza per comparar-los i escollir el seu, de la seua empresa wifilinks.
  Ha d'explicar quin és el cost dels microfons, els seus i els dels altres, i perquè la seua proposta és millor que la dels altres. Quines caracteristiques i preus.
  Ha de dir quin és el cost de l'streaming, el cost del software, el cost del manteniment, fer una comparativa amb els altres presupostos i explicar des d'un punt de vista tècnic, perquè el seu és millor. El mateix de la càmera i del projector. A més, ha d'explicar quina es la necessitat de comprar altre projector, quan l'Ajuntament compta amb varis projectors ja.
  Ha d'explicar QUINA EXPERIENCIA TE UN PSICÒLEG en sistemes de audio i video professional. Quantes instal.lacions semblants ha instal.lat en la seua vida. Quina qualificació tècnica té.
  Ha de dir clarament el cost desglosat de cada aparell instal.lat, i l'oposició ha de comprovar el cost venda públic de cada element. L'oposició ha de poder saber clarament cada component de cada presupost presentat, i ha de consultar amb alguna empresa autoritzada del mercat, si està tot en regla. L'oposició ha de saber quin cost de ma d'obra suposa fer una instal.lació com la feta pel senyor Chofre i wifilinks.
  En Bellreguard, 2.600 euros de cost, en Tavernes ratllant els 13.000 euros. Allí sols hi ha un micro, i ací 17. Possant com a molt 100 euros per micro, estem parlant de 1.700 euros. Vamos, si es que en 100 euros per micro tenen cardioides, de membrana ampla, electrets, etc!!! Amb eixe cost, el saló de plens podria ser un estudi de gravació.
  Este tema és absolutament impresentable i indignant. L'oposició ha d'arribar al final, i si el senyor Chofre no presenta tot el que, com a regidor de TRANSPARÈNCIA està obligat a presentar, ha d'acudir al jutjat.
  L'oposició està obligada a saber quin dia es va presentar la factura, i quin dia es va pagar la factura. Ha de verificar els rumors que diuen que en 3 dies, sols en 3 dies, es va pagar dita factura. De récord, si és cert.
  El senyor Chofre ha de CONCRETAR. Ha de deixar d'anar per les rames.
  I el senyor alcalde ha d'exigir-li al seu regidor que siga igual transparent que és ell.

  ResponElimina
 2. No mintais, ahí está el video, Chofre le preguntó si quería esa hoja en excel o algo más a fondo y Eva no se lo aclaró. Y en cuanto a los nichos no se pueden licitar mientras los técnicos esten revisando el proyecto y eso no depende de Llum. Eso almenos es lo que yo vi y oí en directo en mi ordenador.

  ResponElimina
 3. Ay mare que por!!
  Sort que Benifairò està construint 50 ninxols nous i els difunts de Tavernes es podrán soterrar prop de casa perquè ací s'acaben.
  I de Chofre ja ni parlar. Un cadáver polític total en només mig any d'arribar al carrec. Este no ha entrat a fer política este ha entrat de comercial de wifilinks que és qui li paga.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari