Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 29 de febrer de 2016

Premis cavalcada del ninot

Dissabte per la vesprada es va celebrar a Tavernes la cavalcada del ninot. Les sis falles de Tavernes una vegada més, van mostrar la seua originalitat i la capacitat de superar-se tots els anys. Felicitem a les sis falles i en especial a les guanyadores, per tot el treball realitzat. Els premis que es van donar són els següents:

- Millor crítica local: Falla Passeig 
- Millor tema: Falla Cambro
- Millor comparsa infantil: Falla Portal de Valldigna
- Millor comparsa major: Falla Portal de Valldigna
- Millor carrrossa: Falla Prado

Ací vos deixem la xicoteta mostra de les disfresses i carrosses que vam poder gaudir els espectadors de la cavalcada.


9 comentaris:

 1. Una llastima el grup de reciclatge estava molt original,

  ResponElimina
 2. M'han dit que l'alcalde va decidir que el premi de la critica local el tenia que decidir un conegut afiliat de Compromís.
  Hasta en les falles vol controlar Compromís. Que asco dona ja esta política.

  ResponElimina
 3. Eso es mentira, quién lo elige es la Junta y en nada interviene el gobierno, todo os vale, hasta enmerdar a las fallas con tal de atacar al gobierno.

  ResponElimina
  Respostes
  1. A les falles res. Jo he entés que estan diguent al govern!!no lieu!! Jo tambe ho vaig sentir que habia sigut Jordi. No s'enten que fora una persona que públicament es posiciona a diari com a que és de Compromís. No s'amaga del partit que és,vaja!!i per valorar la crítica local eixe perfil no és molt objectiu que digam...

   Elimina
 4. Si lo elige, como lo elige, la Junta y decís que lo ha elegido el Alcalde, estais querais o no atacando la neutralidad de aquella, y con ello enmerdando, querais también o no.

  ResponElimina
 5. Doncs no sé qui el vorà elegit, però mira que el text guanyador és ben crític amb Compromís, llegiu-lo i voreu.

  ResponElimina
 6. Enric Estruch i Ferrando1 de març de 2016, a les 13:39

  No tenia intenció d'entrar doncs fa temps he decidit no intervindre en els blogs locals mentres siguen anònims, però donat que es fica en dubte la meua objectivitat, dir que :

  Primer :
  A mi em va elegir la Junta de falles, no he tingut més contacte que amb ells i en ningun cas amb el govern local.
  Segon :
  Desconec quin criteri va seguir ésta però li estic agraït de confiar en mi.
  Tercer :
  Abans parlar de la meua objectivitat demane es llisga el text guanyador i a partir de ahí s'opine.
  Quart :
  El guanyador no sols va ser elegit per mi,si no per unanimitat dels quatres membres del jurat, perquè així ho vaig estimar. Per contra, jo no vaig intervindre doncs no em corresponia, en les altres decisions.

  I dit açò no vaig a dir rés més, demane que si algú té algo que dir-me m'ho diga amb noms i cognoms, i que he demanat als editors pel bé de les falles retirara estos comentaris però no ho han fet i m'he vist impemit a respondre, però com és costum amb mi, amb noms i cognoms.

  Saluts.

  ResponElimina
  Respostes
  1. En realitat no he tingut l'oportunitat de veure el text guanyador, ja que el mateix estaba impres a folis màxim en A3 i en realitat al ritme de passacarrer no donava l'opció de llegar-lo.

   Un Jurat de critica local ha de valorar no sols la critica en si que te gran part de merit, si no la forma en la que va escrita, la feina de ejecució de la mateixa i altres condicionants que crec per la teua part no varen ser valorats.

   Com a bon fallers acceptem el resultat d'un Jurat, aixi com la decisió de la Junta Local, que en realitat estic mes que segur que en secret la varen mantindre els maxims representats de la mateixa perque de haver-se informat als presidents de qui anava a realizar aquesta tasca problablement aquestos averen demanat que es modificara, ja que no es pot permetre que es bense en una persona afin a un partit politic.

   Elimina
 7. Enric Estruch i Ferrando2 de març de 2016, a les 10:39

  Sols afegir que sí, que la forma en que estava escrita va comptar i prou, de fet va ser la que va inclinar el resultat a favor d'unes o altres, així com la forma en que es va presentar i si anava a conjunt amb el que veies. I no conteste més a anònims ni menys entre en el que dius.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari