Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 5 de febrer de 2016

Recuperem la Plaça Major com a espai públic de qualitat

El govern de Compromís ha passat en pocs dies d'anunciar la peatonalització de la Plaça Major a recular per les presions dels comerciants de la zona i ha acabat convertint la Plaça Major en un pàrquing públic gratuït al centre de Tavernes.
Durant el dia sempre hi ha cotxes aparcats i per la nit, sembla un sequer abandonat per la falta de vida i de mobiliari urbà.
Ja vam denunciar que havien desaparegut totes les jardineres i els banquets que hi havia a la Plaça Major. Arribarem a pensar que esta desaparició estava relacionada amb les intencions de l'Ajuntament de peatonalizarla. Ara pensem que cal tornar a col·locar les jardineres i els banquets a la Plaça perquè els cotxes no puguen aparcar dins d´aquesta i recuperar-la com el espai públic de qualitat que es mereix la Plaça Major del nostre poble.4 comentaris:

 1. Tota la raó , jo en vaig comprar una cotxera al parking i ara asi la gent aparca a on vol, volien fer-la peatonal ,,pues que la fagen

  ResponElimina
 2. Una volta mes l'ajuntament de Tavernes toca la mateixa cançoneta "un pasito pa lante un pasito pa tras".
  Peatonalizar la plaça ara si ara no i mentres tant, este espai, com tot el poble va deterioranse sen se mobiliari, sen se cap jardinera i invadida per els cotxes.
  No sols es la plaça major, que com a tal deuria estar en plan de revista. També están abandonats espais publics com Cantalot, Castellets, els Sequers. Etc.etc. bruts i descuidats.
  Impostos de luxe i serveis de saldo.

  #PitjorImpossible
  #JordiDimissió

  -Tintín-

  ResponElimina
 3. La Plaça Major està abandonada i bruta.

  ResponElimina
 4. La solució per tal que no s'aparque a la plaça és... omplir-la d'obstacles (jardineres i banquets; també podria avaluar-se l'opció de portar tres o quatre jocs infantils i, ja que estem, la piscina coberta). Arre haca!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari