Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 9 de febrer de 2016

S´obri el termini per votar en l´enquesta ciutadana

L´Ajuntament de Tavernes obri el termini per a votar en l’enquesta ciutadana sobre el model de les festes patronals. Es posa a disposició dels veïns l’enquesta per a opinar sobre determinats aspectes que delimitaran el model de festes del poble per a 2016. El termini és des de hui, 9 de febrer, fins al 19 de febrer a les 23:59h.
Hi han huit preguntes en l’enquesta, amb diferents respostes. Com la data de començament i la durada de les festes, sobre els actes amb animals, quins dies són els més adequats per a celebrar la nit de les paelles i el ball de disfresses. Si es vol incloure un concert d’un grup de renom en la programació amb pagament d’entrada. I finalment, es planteja quins haurien de ser els dies de festa local.
Per participar en l’enquesta s´ha d´estar empadronat a Tavernes i tindre 14 anys, o complir-los en 2016.
Es pot participar telemàticament és a través de l’enllaç www.participa.tavernes.es o en els següents punts d’informació: Ajuntament, biblioteca, braç treballador, tourist Info i pavelló cobert on es podrà votar amb l’ajuda d’un funcionari. També es pot fer de manera presencial, acudint a la finestreta de registre i informació de l’Ajuntament de Tavernes (de 9:00 a 14:00) o en l’oficina de tourist info (de 10:00 a 13:00). 
A partir del dia 20 s’analitzaran les dades obtingudes i, posteriorment, els resultats es publicaran en la pàgina web de l’Ajuntament de Tavernes.
Pensem que està molt bé realitzar una enquesta i tal, però remarquem que és com el seu nom diu, sols una enquesta, és saber l´opinió dels ciutadans, no vol dir que vaja a fer-se cas... Hem de tindre clar que no és una consulta vinculant, és a dir, el Govern de Compromís després farà el que voldrà.

7 comentaris:

 1. Eixa enquesta no és anònima. Has de donar el DNI i aixina els de Compromís saben que has votat. Es pensen que som tontos i si saps el DNI i la data de naximent pots votar en nom d'altre.
  Això fà olor a xanxullo.

  ResponSuprimeix
 2. En Levante de huí informa que el govern de Compromis vol llevar les plaques conmemoratives de les inaguracions de varis edificis del poblé,Pabelló,casa de la musica,centre de salut,etc.
  Crec que aixo es una barbaritat i que demostra el seu pensar excluient i autoritari .
  Volen borrar quansevol rastre de altres governs i que el poblé no recorde les obres que PSOE i PP van fer.
  Alcaldes com Pepe Escrihuela,Eugenio Perez o Manolo Vidal no es mereixen el oblit del poblé,si el Sr Jordi Juan mos deixa alguna obra(per ara res de res)es de justicia que el se nom passara a la historia del nostre poble en una placa recordatori .
  La historia del poble es la que es,no la vullgam borrar

  ResponSuprimeix
 3. ¿ y a los corruptos sentenciados también les dejamos ? Menos nombres y más hechos, el canal de defensa no tiene ningun nombre y todos sabemos qué alcalde lo hizo.
  Y en cuanto al referendum, ¿ se te ocurre otra forma de controlar que no vote gente a quien no corresponde ? Si se hace porque se hace, y si no porque no, la cuestión es atacar al gobierno local.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. A los corruptos ni agua. Ya lo dijo la regidora del PP. Eso pido yo tambien menos tonterias y mas hechos. Que pasa que como Compromís ni ha hecho ni hara nada por Tavernes no quiere pasar a la historia con que no hizo nada de manera evidente? Es eso? Pues que empiece a trabajar por los ciudadanos que por ahora lo único que ha dejado es propaganda y un pueblo sucio. Por eso pasará a la historia

   Suprimeix
  2. Se ve que a la gente le gusta, o es que mentis, porque los resultados electorales no dicen lo que decís.

   Suprimeix
 4. Per què no es pot votar que fasen el ball de disfreses en divendres com tota la vida?

  ResponSuprimeix
 5. Per què votem si volem bous al carrer o tir i arrosegament i no votem si volem el camell, la solta de coloms, la batuda de jabalí o el sopar de Estelles?

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari