Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 15 de febrer de 2016

Yo me lo guiso, yo me lo como...

Jordi Juan només va obtindre la majoria absoluta es va autoduplicar el que cobrava per assistir a les Juntes de Govern Local i ara cobra 200 € cada vegada que assisteix a una de les seves reunions sense justificar que és el que allí es fa.

També cobren 200 € cadascun dels tinents d'alcalde que assisteixen a estes reunions però res se sap del que es tracta en elles ni quins acords es prenen. La web tavernes.es ha deixat de publicar les actes de estes reunions desde fà mès d’un any i no han donat cap explicació que ho justifique.
Les Funcions de la Junta de Govern són l'assistència a l'alcalde en l’exercici de les seues atribucions i les que l’alcalde o un altre òrgan municipal li delegue o li atribuïsquen les lleis. Aquesta és la composició de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna:

Sembla que les reunions de la Junta de Govern Local només serveixen perquè alguns regidors de Compromís cobren 200 € perquè res informen del que alli acorden.

Senyors i senyores “transparents/tes” de Compromís informen perquè es reuneixen!!

Senyors i senyores “transparents/tes” de Compromís justifiquen perquè cobren aquests 200 € si no acorden res!!
Aquesta és la transparència que tant promulguen?6 comentaris:

 1. 200€ cada un per reunirse? 1.400€ per reunió? Que fan en eixes reunions? Es fan un cafenet la cuadrilleta de Compromís?
  Que poca vergonya que tenen. I el que mes poca vergonya té de tots és Jordi que, aprofintant la seua majoria absulta, ha duplicat el que cobra en les reunions a les que ell va.
  Jordi no vol vindre al poble si no és per cobrar de 200€!!!

  ResponSuprimeix
 2. Més que la del pp , que també les fea i no publicava rés de rés

  ResponSuprimeix
 3. Que poca verguenza que tienen los de Compromis. Se doblan el jornal aprovechando que tienen mayoria absoluta y despues no dicen para que se reunen pero de cobrar los 200€ no se olvidan.

  ResponSuprimeix
 4. Si no hi ha ordre del día no fan acta perque es reunixen? Per que han de cobrar els de Compromís 1.200€ dels nostres impostos per unes reunions de les que res informen i res se sap?

  ResponSuprimeix
 5. Porque no os acordais de que el pp también tenia Junta de gobierno.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari