Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 1 de març de 2016

Albades 2016

El passat divendres va tindre lloc la nit d´albades. Aquesta va començar a la plaça Major, on va acudir la Corporació Municipal, la fallera major de Tavernes, el President de la Junta Local Fallera i la Cort d’Honor. Però malauradament, l’Alcalde no va acudir.

La Corporació de l’Ajuntament de Tavernes va rebre la nit d’albades a la porta del consistori, on va començar la ruta a les 21 hores. En l’acte, es va cantar a la Fallera Major de Tavernes, Ana Benavent, al President de la Junta Local Fallera, Salvador Talens, a la cort d’honor i a la regidora Encar Mifsud.

L’itinerari va continuar pels diferents casals de la ciutat on es va cantar a les falleres majors i presidents. El recorregut va transcorre amb total normalitat fins que va començar a ploure i es van cantar les albades dins dels casals en lloc de fer-ho al carrer.

Un acte molt emotiu i amb molta participació per començar les Falles a Tavernes.

1 comentari:

  1. És normal que Jordi no estiguera en les albades. Jordi viu a Valencia, li ve mal anar i vindre i li costa diners el combustible que gasta desplazarse a asistir a estos actes.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari