Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 11 de març de 2016

Causes que no pot o no vol resoldre Compromís

Governar és prendre decisions. I decisions que han de veure molt amb la gent que les pren, la seua ideologia, la seua cultura i la seua experiència. No dubtem que la tasca no ha de ser fàcil, però un, quan governa ha de ser responsable amb els seus votants, amb els veïns de la seua ciutat, i fer front, sense por, amb valentia, a esta tasca. Tanmateix sembla que Compromís no va amb la valentia que anava en les eleccions. Ja hem vist diverses actuacions que semblen molt poc valentes. 

El Govern de Compromís de Tavernes resol les polèmiques amb una enquesta. Les de falta d'idees, convida a l'oposició a resoldre-les. 'Por el interés te quiero Andrés'. Quan hi ha que demanar subvencions ja s'ho arreglen per traure-les ells mateix sense reunir-se amb l'oposició. I per donar discrecionalment a qui ells consideren. 

Tant se li dona a Compromís prodigar-se contra el maltractament animal en l'època que no governava. Ara no pot anar amb valentia a llevar els bous al carrer que prometia. Ha de vetlar per interessos amb els taurins i fa una enquesta per vendre que la població ha prés la decisió (encara que siga una mínima representació de la ciutadania).

Quan no saben per on eixir a un problema, com el dels assaigs a les xicotetes bandes valleres, doncs si el planteja l'oposició, qué millor que qui el planteja que l'arregle. No solen comentar quasi res a l'oposició però qué bé queda dir arregla-ho tu mateix que tant et preocupa. I, menys mal!! Perquè de Compromís no hagués eixit cap iniciativa per resoldre-ho. Ahí s'hagués quedat el problema.

Aixó sí. Quan toca demanar subvencions, qui mana, MAANA!! ahí Compromís va en solitari. A repartir les existències, les prioritats, ho tenen clar. No fan partícep a ningú. Ni oposició ni enquestes ni cogombrets amargs. I després passa el que passa...

2 comentaris:

 1. ¿ No cuenta con la oposición ? Pues Eva si estuvo recientemente con ellos en conselleria. Por cierto, los socialistas podrian explicar porqué no fueron.
  Por otro lado, siempre quejándose de que no se cuenta con ellos y cuando les pides opinión resulta que no quieres tomar decisiones : ¿ nos aclariremos ?.
  Y por último se hace una encuesta y resulta que le quitais valor porque han participado más o menos vecinos :Sabreis que la democrácia funciona así y así y todo. Y resulta que tambien es esquivar el tomar decisiones preguntar a los ciudadanos.
  En resumen, más humo para desviar la atención de las corruptelas diarias de bastantes amiguetes.

  ResponElimina
 2. Haber, un ayuntamiento es de vecinos y como tal tiene que entenderse, las personas elegidas mayoritariamente deben de contar con las que han quedado en la oposición que también han sido elegidas por los mismos, no solo para lo que les interesa si no, para todo, no hay que olvidar que forman parte de ese gobierno y en la toma de decisiones sean buenas o malas hay que contar en ellos.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari