Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 26 de març de 2016

Conselleria no reforça el centre de salut de la platja


La Conselleria de Sanitat NO ha volgut reforçar el Centre de Salut de la nostra Platja. 

La Conselleria de Sanitat ha enviat més personal a altres consultoris de la Safor com Grau de Gandia, Daimús o Miramar però oblida enviar més personal al centre de la salut de la Platja deTavernes.

La Conselleria anuncia reforços sanitaris a la Comunitat Valenciana per Setmana Santa i Pasqua però s'oblida de la platja de Tavernes que en estos dies de Pasqua rep molts turistes i visitants.

Per què no han enviat més personal al centre de salut de la Platja? Li sembla bé al govern local de Compromís? Què opina l'alcalde i Diputat autonòmic Jordi Juan? Per que callen esta injustícia ells i els seus blocs afins?

Nosaltres no ens callem i exigim mes personal per al Centre de Salut de la Platja per Setmana Santa i Pasqua.

No volem un govern de Tavernes submís als seus companys de la Generalitat que callen front aquesta i altres injustícies de la Generalitat a Tavernes de la Valldigna.
4 comentaris:

 1. Jordi no obri la boca. Tot el que fà Generalitat li pareix be. Ell viu a Valencia i com el seu futur està alli ell calla i agaxa el cap.

  ResponElimina
 2. Molt mal la Conselleria de Sanitat. Tindria que haber reforçat el centre de salut de la platja però com l'ajuntament no demana pues no tenim reforç.

  ResponElimina
 3. Senyors, Jordi i la resta d'edils de Compromís son molt amants de les reunionetes de en no se qui de no se quina consellería, aixó si, no s'escapa la foto per alimentar l'ego per que per altra cosa res de res. Ni sanitat ni educació ni ningúde Valencia es fa cas. Jordi vol foto i notorietat, el resultat l'importa res al igual que el seu poble.
  Sr Alcalde, meyns fotos i mes treballar i viure de primera ma i no en diferit els problemes dels seus conciutatans.

  #PitjorImpossible
  #JordiDimissio

  -Tintín-

  ResponElimina
 4. I els de Compromis i el seu blog oficial callats. A ells els pareix de categoria.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari