Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 16 de març de 2016

Escoles i escoletes cremaren ahir les seues falles a Tavernes confeccionades pels escolars i docents

Vaixell de la Falla de l'Escoleta Calatayud.


Ahir escoles i escoletes de Tavernes cremaren les seues falles. Protecció Civil, no va parar ni un moment. I Tavernes s'omplí de flama. Escoles concertades i públiques, i escoletes privades de Tavernes. 

Una d'elles va ser la de l'Escola Infantil Víctor Calatayud de Tavernes de la Valldigna que va celebrar la seva particular festa fallera en la que participaren els alumnes d'aquest centre al costat de les seves famílies.


Durant la jornada de dimarts, els alumnes, pares i equip educatiu gaudiren d'una gran quantitat d'actes. Els nens i nenes van participar en una cercavila acompanyat per una xaranga, van plantar la seva pròpia falla i van gaudir de la cremà de la mateixa.

La falla ha estat confeccionada per l'equip de docents i els mateixos alumnes, que han col·laborat pintant el monument. Després la cercavila, va tenir lloc la cremà i tot seguit es va repartir xocolatà i fartons per als alumnes i els seus familiars.

Va ser una jornada festiva i de convivència en la qual l'equip d'educadors de l'Escoleta Víctor Calatayud ha volgut brindar als seus alumnes i familiars una festa fallera a la seva mida. D'aquesta manera es vol fer partícips als petits d'una festa tan tradicional com són les falles.

Les docents amb els regidors del Govern de Compromís
Familiars i alumnes van gaudir i van valorar molt positivament la festa fallera que van viure a l'Escola Infantil Víctor Calatayud. El Govern de Compromís va asistir a la festa i la direcció del centre va obsequiar l'alcalde, Jordi Joan, amb un mocador amb el seu nom.


Les docents de l'Escola d'Adults Bolomor amb part de la Corporació Municipal (Compromís, PP i PSOE).

Falla de l'Escola d'Adults Bolomor 2016

Xocolatà.

Cremà de la Falla de L'Escola Bolomor

L'Escola d'Aduls Bolomor tancà les cremades de falles escolars d'ahir a Tavernes amb la seua falla feta com abans, amb mobles i roba vella, a la plaça de la Casa de la Cultura. Quasi tota la Corporació Municipal va asistir a este esdeveniment.

Ens surgeix un dubte, després de veure les fotos de les dos escoles... Estarien tots els partits convidats a la cremà de l'Escoleta Calatayud o sols estarien convidats els regidors del Govern de Compromís?? Ahí ho deixem. Si sabeu la resposta, ja sabeu.

Les llegendes de la falla de L'Escola d'Adults Bolomor explicaven l'orige dels monuments fallers. Després de la cremà de la falla de l'Escola Bolomor, xocolatà i bunyols per tots els assistents.

2 comentaris:

  1. Festa, comboi i convivencia. Una llástima que es llançe a perdre fent actuacións partidaries sen se cap sentit.

    ResponElimina
  2. En l'escola d'adults tots i de fet estigueren del pp i psoe també

    ResponElimina

Escriu el teu comentari