Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 29 de març de 2016

Mireu, ens lligen!!
Fa dos dies denunciavem que no hi havia llum a este carrer de Tavernes. Tampoc al Passeig País Valencià. I hem vist que al menys a este carrer gràcies a les nostres denuncies torna a haver llum per als veïns d'esta zona del poble. Ens alegrem que estem conseguint coses que els nostres governants de Compromís no veuen. A quin poble viuran??


Anem a afegir noves fotos. Esta vegada de les fonts de l'entrada del poble. Si iluminen eixes zones alguna cosa estem aconseguint!!6 comentaris:

 1. Lamentable que el Diari o els veins tinguen que informar al govern de compromís de les deficiencies en iluminació, neteja, accesibilitat, pintura, inseguretat,....

  ResponElimina
 2. Cuanta tontería por una simple avería, que pocas cosas realmente importantes tenéis en contra de este gobierno como para llenar el blog con estas chorradas

  ResponElimina
 3. Al carrer de darrere del passeig de republica de malta on esta la cafeteria de murciano portem una semana sense llum tampoc.

  ResponElimina
 4. Yo Miguel Montesinos vaig fer una quexa de que a republica de malta estaba un poc abandonada en tema de iluminitat..lo que eren els carrers colindants igual..i dalt del paseig farola si farola no..no em quexe del gobern sols espere solusions per part de qui corresponga..sigam consients que estem ales afores del poble per tant es un perill que aquesta sona no estiga ven iluminada

  ResponElimina
 5. No se realment el que pasa i com l'anonim de 29 de març diu que son xorrades, pue be, jo li diré que per a mi i per a molts ciutatans el que el poble estiga net, il luminat i cuidat es important i ademes crec que es una de les principals tasques del equip de govern. No atendre les necesitats del poble es una poca vergonya i una burla als ciutatans que contribuixen presisament per tindre el poble a punt de revista.
  Menys politiqueo barat srs de compromis i mes posarse les piles i a treballar.
  #JordiDimissio #PitjorImpossible

  -Tintín-

  ResponElimina
 6. Perdona, de tonterías o chorradas nada, si Compromis ha querido estar ahí a la palestra habrá de dar la talla y poner al pueblo luz y limpieza, en fin, mantenimiento de un pueblo que para eso están y yo pago mis impuestos para que funcionen todos los servicios y eso no son chorradas. Además, si no ha de cumplir con lo que se le ha encomendado, que se retire. La oposición lo está haciendo muy pero que muy bien! Más valdría que hiciesen caso y no decir que son chorradas, asi no haven nada y ya esta bien.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari