Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 14 de març de 2016

NP Grup Popular de Tavernes: El PP insisteix a Compromís en fer efectiva la retirada de pals de la via pública del Carrer Sant Pere
El Partit Popular de Tavernes sol·licita al govern de Compromís durant el passat ple que obligarà al propietari d'un solar a què retirés uns pals de la via pública, ja que impedeixen la lliure circulació de les persones. Aquests solars són al Carrer Sant Pere, Sant Josep, Papa Joan XXIII i Divina Aurora.

Josep Llàcer, Tinent Alcalde de Compromís, va contestar al grup Popular que no podien localitzar el propietari i que quan el localitzaren l'obligarien a retirar els molestos pals de les voreres i a instal·lar-los dins la seua propietat.

Com és possible que en Josep Llàcer assegure que no localitzen al propietari dels solars si en ells hi figura un gran cartell amb el telèfon de la immobiliària d'una coneguda entitat financera? L'excusa del regidor de Compromís no convenç al Grup Popular. No s'han fet els esforços suficients en solucionar aquest problema per als veïns de la zona i persones que per allí passen.

El problema que ocasionen aquests pals col·locats en una vorera estreta és gran. Però ho és més gran per a persones amb dificultats de mobilitat o per a les que porten carros amb nadons o carros de la compra, que es veuen obligats a baixar de les voreres sense rampes, amb el risc que comporta.

La portaveu del Partit Popular, Eva Palomares, va consultar amb els tècnics els que la van informar que el primer i únic requeriment el va signar el regidor Llàcer el passat mes de novembre. Jordi Juan, de Compromís, és alcalde de Tavernes des de fa gairebé 5 anys i és intolerable que aquest problema encara estiga per solucionar, i que totes les gestions es resumesquen en un únic requeriment i en un "no vam localitzar al propietari".

Exigim una immediata solució a aquest problema.
pptavernes@gmail.com


3 comentaris:

 1. No hi ha cap excusa que justifique que els postes encara estiguen en les voreres.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ho subte molt que no tinga justificació. El que passa es que la té o no la té depenent de qui governe a l'ajuntament... veritat? Quants billets de 500 em toquen portar al banc?

   Elimina
  2. Burocràcia, ni més ni menys, és l'explicació, agreujats amb canvis de titolaritat dels inmobles

   Elimina

Escriu el teu comentari