Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 8 de març de 2016

NP Partit Popular de Tavernes: El PP defensa la igualtat de dones i homes però no una moció que qüestiona la custòdia compartida i proposa l’avortament al cap de sis mesos de gestació

El Partit Popular de Tavernes està a favor de la igualtat entre dones i homes. És més, defensa positivament a les dones. Així ho manifestà ahir la regidora del PP Maria Ciscar en el ple i així és un fet en el partit a Tavernes.


El Partit Popular de Tavernes haguera votat a favor de la moció que presentaren conjuntament EU i Compromís si no hi hagués inclòs dos punts que qüestionaven precisament la igualtat d’una banda, amb l’intent de tirar enrere la custòdia compartida, i d’altra es mostrava a favor de l’avortament al cap de sis mesos de gestació.

“Un nadó pot viure fóra del ventre de la mare com s’ha vist en un 67% dels nadons nascuts en eixa etapa de gestació”, comentava la regidora Ciscar. “I la custòdia compartida és un dret, que ha costat molts anys d´aconseguir, i ara seria tirar un pas enrere. És un dret del menor estar en ambdós progenitors, no confundim el que no és”, afegia. “Estem a favor de la moció que parla de la Igualtat”. Així ho va fer constar la regidora. “El que no compartim són dos punts que considerem que s’haurien d’haver tractat en un àmbit que no és de la nostra competència local i/o en altra moció”, concretava Ciscar.

Tanmateix, Compromís ha volgut traure la votació de context, sense les paraules de la regidora, manipulant una vegada més i tergiversant els fets.

Finalment, la moció que aprovaren tots els partits excepte el PP tapava baix el paraigua de la igualtat tirar arrere la custòdia compartida i l’avortament al cap de sis mesos de gestació. Compromís deixà que la moció a favor de l’avortament als sis mesos i llevar la custòdia compartida s’aprovara.


El Partit Popular de Tavernes haguera votat a favor si estos dos punts no hagueren estat contemplats en la moció de la Igualtat. Però Compromís no volgué llevar-los. I en lloc de ser una moció de consens per potenciar la igualtat de la dona en l’àmbit local, Compromís la converteix en una moció a favor de l’avortament i en contra de la custòdia compartida. “Entenem que són temes a debatre per separat i no dins d’una qüestió que no deuria polititzar-se com és la IGUALTAT de les dones i els homes”, assegura la portaveu Popular, Eva Palomares.

4 comentaris:

 1. Por una vez y sin que sirva de precedente, estamos de acuerdo, no se a que viene lo del aborto, la custodia u otros con reivindicar la igualdad

  ResponElimina
 2. Enhorabona al PP i un tirò gran d'orelles a Compromís, Socialistes i EU que estàn en contra de la custodia compartida. Els homens també som pares i no volem que ens lleven eixe dret.

  ResponElimina
 3. Que pasa, que per ser home no puc ser un bon pare?, no puc voler-los igual o més, tal volta?.

  Crec que si la desició de tindre un fill, va ser cosa de dos, per la mateixa regla de tres, la custodies deuen ser compartides. A més a més, no es deu pribar el dret de pares, en plural, als nostres fills, al menys que pugera hi haure un perill per aquell, que puga afectar al seu desarrollament humá, fisic, siquic o quasevol altre. Per tant si es així, es pot quedar amb un progenitor, però que no siga excusa el génere, sino les particularitats de cadascú, sigues dona sigues home.

  ResponElimina
 4. Si l'Ajuntament es el que crea les normes de transparéncia, perquè no és transparent i formula les preguntes amb claritat? no es correcte, per poder votar amb transparencia hi ha que formular la pregunta adecuada i no mezclar coses per confondrer a les persones. Per favor! que te que veure la igualtat entre homens i dones amb la custódia compartida i l'avortament? son uns temes tans distints que dona risa sols el sentir-les pronunciar dins d'un mateix context de pregunta. Enhorabona al PP!!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari