Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 29 de març de 2016

NP Partit Popular de Tavernes : El PP demanà el passat ple al Govern de Compromís que fera front als deutes amb les associacions valleres


El Partit Popular de Tavernes sempre ha votat a favor que les associacions de Tavernes reben les subvencions acordades en els convenis, a pesar que moltes vegades costa arribar a les exigències dels mateixos convenis. És per eixe motiu que els Populars de Tavernes votaren en el passat ple de març a favor d’aprovar el pagament a l’Associació Junta Local Fallera de la diferència entre l’avançament del 80% de la subvenció de l’any 2015, per import de 12.800 euros i el total de justificants de 2015: 15.383’86 euros, es a dir 2.583,86 euros.Però, a més a més, el grup Popular de Tavernes vol que es tracte a totes les associacions igual. Com en este cas, els Populars demanaren el passat ple del mes de març que s’acudira també al pagament de les quanties que se'ls deu a altres associacions. “Ens consta que moltes d’elles encara no han rebut 100 dels 400 euros que figuraven en el seu conveni i que devia haver-se pagat a finals de l’any 2015”, senyalava en el ple la portaveu del Partit Popular de Tavernes, Eva Palomares.

2 comentaris:

 1. El treball del PP dona el seus fruits i el govern de compromís es veu obligat a recular i tractar igual a totes les asociacions.

  ResponElimina
 2. Com els de Compromís que son tant demócrates i solidaris no tracten a totes les associacions per igual? Quin es el motiu? Poden explicar ho? Son tantes cossetes les que han d'explicar que ja no me crec res de la seua "cacareada" trasparencia i del seu govern en valentía.
  Paguen el que resta dels convenis i permitixquen aixi que les associacions puguen desarrollar la seua activitat un poc mes desahogats.

  #PitjorImpossible
  #JordiDimissio

  -Tintín-

  ResponElimina

Escriu el teu comentari