Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 10 de març de 2016

NP Partit Popular: El PP proposa la Casa de la Cultura al Govern de Compromís com lloc d’assajos d’agrupacions valleres


El Partit Popular de Tavernes va demanar este últim ple del mes de març que el Govern de Compromís buscara llocs per les associacions musicals valleres que ho necessiten per assajar com és el cas de la Banda CIM i la Banda de El Fènix, entre d’altres, després d'escoltar a integrants de bandes valleres que estan sofrint esta carència d'espai per dedicar-lo a preparar les seues bandes. Tanmateix, sembla que ho han estudiat i no troben solució, com digué l’alcalde Jordi Juan. Així, que per resoldre la qüestió, l’alcalde de Compromís encarregà al Grup Popular que buscara una solució.

Doncs bé, el Partit Popular proposa un lloc que ja és de tots els vallers i de la cultura de Tavernes, un lloc ampli, on no es molesta els veïns, que està obert a la gent del poble i on es fan representacions musicals i manifestacions de qualsevol tipus d’art: La Casa de la Cultura. La Casa de la Cultura és un lloc ideal pels assajos de les agrupacions musicals que no tenen cap lloc d’assaig i que estan assajant al carrer en hivern, de nit i en llocs molt transitats pels vehicles, amb el perill que representa, sobre tot perquè assagen a xiquets de diferents edats. El PP considera que la Casa de la Cultura és una infraestructura que està preparada i sols cal quadrar horaris amb la supervisió adequada.

L’ús de l’edifici es pot fer extensiu a associacions musicals, corals, balls, etcètera, que estiguen fent que la cultura arribe a la gent a través de l’espectacle i participen en actes socials. Amb sentit comú i una bona coordinació es donaria solució a la demanda d’estes entitats.


El Partit Popular de Tavernes també planteja al Govern de Compromís que habilite els locals municipals que té l’Ajuntament infrautilitzats, ja que es podria estalviar molt en lloguers i moltes associacions podrien fer les seues reunions en ells.

4 comentaris:

 1. Bona proposta. En un parell de dies el PP ha fet una proposta que no pot ser rebujada pel govern de Compromís que no trobava cap lloc adecuat per que les associacions musicals pugueren assajar en bones condicions.

  ResponElimina
 2. ¿ buena propuesta en serio ? Que le pregunten a los vecinos que les parece cornetas y bombos tocando allí dentro. Y ¿por donde van a desfilar, entre butacas o subiendo y bajando escaleras ? Una idea de bombero diría yo màs bien.

  ResponElimina
 3. La Casa de la Cuktura està insonoritzada sabudet. Que mal vos sap que els altres vos solucionen els problemes.

  ResponElimina
 4. Pense que es la milior sol·lució al problema, a l'hora de fer desfilades poden fer-les pel polígon, mentre, ahi estan arreplegadets. Em pareix una proposta perfecta!! la casa de la cultura es un lloc per a les necessitats del poble i que milior ser aprofitada per assatjament dels veins?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari