Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 1 de març de 2016

Precs i preguntes del passat ple: 3ª part

Ja s´acosta el proper plenari, i aquesta setmana reprenem els precs i preguntes dels regidors de l´oposició perquè cap d´ells té desperdici. Avuí vos informem de les preguntes que va formular la regidora Popular, Maria Ciscar.

En la primera, la regidora va preguntar què passa en la policia local. Explicant que s´assabenta que el màxim responsable de la policia està de vacances quan més festa hi ha al poble i més se´l necessita. També denúncia que de vegades s´està patrullant en un vehicle amb un sol policia. Afegeix que l´ajuntament està tancat de vesprada i de nit, i que associacions multitudinàries com són les falles sol·liciten acompanyament policial i se´ls denega. I ja per rematar i com sempre, les hores extra del cap de policia així com la productivitat són molt desmesurades i no reben mai en concepte de què. La Sra. Ciscar explica que fiscalitzant els decrets del més de gener ha observat que el cap de policia a banda del seu jornal cobra 1.350 € més de productivitat, però no ho entén, perquè en teoria en dit mes, està de vacances.

La segon pregunta era quines actuacions s´estan realitzant respecte al Pla de Mobilitat, perquè li consta que està totalment paralitzat. 

I l´última pregunta de la regidora era per què s´ha partit una factura d´Econatura de 18.000€ en dues factures de 9.000€ siguent la mateixa empresa i la mateixa feina realitzada en un mateix mes. La regidora pregunta perquè no s´ha realitzat tot en una mateixa factura. 

Vos adjuntem l´enllaç de la intervenció de la regidora Maria Ciscar. 


Les contestacions que va rebre la regidora, per part del govern van ser: 

Respecte a la pregunta de què passa en la policia, el senyor Alcalde es va posar com un bou, diguent que no li contestaren a la Sra. Ciscar respecte les hores del cap de policia, perquè considerava que era ja algo persecutiu en contra el cap de policia. La regidora Ciscar, va manifestar que sols feia la seua feina de fiscalitzar, que sols deia xifres i no tenia cap fixació contra cap persona. 

I com ja és costum, no es va contestar el perquè d´eixa quantitat excessiva d´hores extres i productivitat. 


Respecte a la pregunta del Pla de Mobilitat la contestació del Sr. Llàcer va ser: 

No està d´acord en que no s´esta fent res en el pla de mobilitat.. que s´esta fent coses, s´està treballant en diverses actuacions i en futurs projectes. 


I la contestació de l´última pregunta va ser per part del Sr. Llàcer que eren dos factures diferents: una de manteniment en espais naturals i rutes dissenyades, i l´altra era de promoció i dinamització turística. 


Des de el Diari de Tavernes observem, que no es contesten les preguntes que es formulen. Això per què? Ens interessa saber en concepte de què estem pagant tantes hores extres o productivitat, quines actuacions s´estan fent, perquè no s´esmenta ninguna i si arreglar els espais naturals i rutes no tenen res a veure en la promoció i dinamització turística... "pues que venga dios y que lo vea", sincerament, les respostes, deixen molt que desitjar...

5 comentaris:

 1. ja estem com sempre, cuanta transparencia en l´explicacio de les hores extra, no em pareix gens be

  ResponElimina
 2. Si se contesta porque no se contesta lo que se quiere oir, y si se contesta por escrito os quejais porque se conteste por escrito, la cuestión es quejarse del gobierno local. Y en cuanto a lo del jefe de policia sí, esto ya es una persecución personal a un funcionario que no cobra ni más ni menos que lo que cobrava el anterior jefe de policia. Y ya puestos a poner en duda yá también meteis a los emprenedores Econatura, los cuales estan intentando ganarse honradamente un jornal.

  ResponElimina
  Respostes
  1. 18.000€ ganarse el jornal honradamente... Explíqueme que ha hecho esta empresa porque yo no veo nada nuevo.

   Elimina
  2. ¿Por que os enfadais si os preguntan? Quien no conoce una cosa ha de preguntarla.
   ¿Quereis una oposición docil que gire la cabeza cuando ve alguna cosa rara o quereis una oposición que fiscalize y controle la gestión de Compromís?
   Yo prefiero lo segundo.

   Elimina
 3. Pero si no se contesta, yo almenos no he oído en concepto de qué cobra esa productividad

  ResponElimina

Escriu el teu comentari