Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 2 de març de 2016

Precs i preguntes del passat ple: 4ª part

Continuem en el torn de precs i preguntes per part de l´oposició, aquesta vegada amb la intervenció del Regidor Popular: Mario Enguix.

El Regidor Enguix sol·licita informació sobre la reunió que es va tindre en el subdirector de medi natural i els responsables de l´àrea de Xeraco, Gandia i Xeresa sobre l´àrea de zona humida de Tavernes, més coneguda com la Partida. Quina era la finalitat d´esta reunió si és en si la zona de la Partida o pensen ampliar-la més?

El Regidor Popular explica que en aquests últims temps la brigada de l´horta s´ha quedat molt curta. Els treballadors tenen dret al seu temps, a les seues vacances, als seus assunts propis i sobretot al seu descans. Ara s´ha comprat una nova màquina, però la brigada es queda en tres operaris soles. La brigada és curta, el terme és molt gran i la maquinària és la que hi ha. I ara quan ve l´estiu, la brigada de l´horta es queda curta i pràcticament sense ningú. És necessari ampliar la brigada de l´horta, atenent que només estan els operaris de l´ajuntament qualificats per a portar la maquinària perillosa i el terme del poble i platja és molt gran.

Ací vos deixem la seua intervenció:


La contestació per part del  regidor del govern local: Josep Llácer va ser:
La reunió era sobre la marjal de la safor. Per potenciar aquesta zona.
Sobre el segon prec, el govern de Compromís com podem veure al vídeo, no es va manifestar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari