Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 5 de març de 2016

Precs i preguntes del passat ple: 7ª part

Avuí vos informem de l´última intervenció dels regidors de l´oposició però no per això la menys important. Aquesta vegada és el torn del Regidor i portaveu d´EUPV: Eduardo Bononad que va realitzar tres preguntes:

El Sr. Bononad va preguntar si hi havia algun pla preparatori contra el mosquit tigre, ja que es un problema greu que ens amarga i que ens afecta a tots. Va remarcar que d´acord amb les informacions era necessari començar el tractament el més prompte possible.

L´altra qüestió era si en les reunions que ha mantés el senyor Alcalde amb el President de la Diputació li ha donat alguna idea per tindre resolt el tema del camí real i l´eixamplament del pont.

La útima intervenció era referent a que els regidors tenen una dificultat per preparar les comissions i el ple, per que les vesprades tenen l´ajuntament tancat i quan tenen comissions  els que treballen no poden anar de matí si no es podia arreglar d´alguna manera. 

Ací vos deixem la intervenció del Sr. Bononad:


I la contestació a les seues preguntes:

Respecte al tema del camí real i l´eixamplament del pont, el Sr. Alcalde va contestar que eixe tema en la reunió no el va tractar, va dir que es posarà en contacte amb el delegat de carreteres. 

https://youtu.be/hNowgeZAB-w?t=3238

La contestació per part de la Regidora de Compromís, Llum Sansaloni va ser: "L´ajuntament està tancat de vesprada i de nit perquè la policia local de Tavernes està ubicada en el retén de la policia local. Aleshores no es necessària l´obertura de l´Ajuntament de Tavernes. Està obert de matí i (segons ella) dilluns, dimarts i dimecres de vesprada. 


Respecte al mosquit tigre la resposta per part del govern de Compromís, pel seu regidor d´agricultura  Javier Escihuela va ser:
"De moment no hi ha cap plà previst, però estem en contacte amb Conselleria i treballarem l´assumpte".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari