Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 30 de març de 2016

Precs i preguntes del ple del mes de març (2ª part)

Avuí continuem amb els precs i preguntes de la regidora popular, Maria Ciscar. La regidora va realitzar una pregunta i dos precs.

La pregunta era sobre que s´havia avançat d´un projecte solidari i cooperatiu anomenat "banc de temps" que es va publicitar en el mes de setembre. 

El primer prec de la regidora va ser perquè es revisara el funcionament de la línia verda perquè li consta que hi han més de 5 queixes, i no s´han contestat, fent-se cas omís a les queixes dels nostres ciutadans.

El segon prec de Maria Ciscar, anava dirigit directament a l´Alcalde, li va pregar que no tornara a dir en un plenari que la regidora tenia fixació per un funcionari de l´Ajuntament, a qui li té, igual que a la resta de funcionaris, tots els seus respectes. 

La regidora va explicar que era el seu deure i la seua feina en l´Ajuntament, fiscalitzar l´acció del govern, perquè aquest és el responsable de tot el que passa en l´Ajuntament. I si ella preguntava per una xifra d´unes hores extra, no està jutjant a una persona, està jutjant unes xifres que per al seu parèixer, són desmesurades i per això pregunta el per què.

Maria Ciscar va voler deixar clar, que no tenia res en contra d´aquesta persona, per molt que ho diguera l´Alcalde, i així ho va voler manifestar al ple, igual com li ho va manifestar al Regidor de Personal, el senyor Perfecto Benavent, perquè així li ho transmitira al cap de policia. Fet que va ser corroborat per aquest. La regidora va finalitzar remarcant que estava fent la seva feina de regidora de l´oposició, que era fiscalitzar. Ací vos deixem la seva intervenció:


Les respostes per part del Govern de Compromís van ser les següents:

L´Alcalde li va respondre que en la seva opinió si que tenen fixació sobre aquest funcionari. Va criticar que hi havien altres funcionaris que cobraven hores extra, i que sols es clavaven en aquest. I per això, ell opinava que era fixació. L´Alcalde va convidar a la regidora que anara cap a dit funcionari i li manifestara la seua opinió. (Ens consta que al finalitzar el plenari, el funcionari es trobava present i la regidora va mantindre una conversa amb ell).


El senyor Chofre va contestar respecte a la línia verda:

Li va demanar a la regidora que li facilitara el document on es troben les queixes i li demanaria que diferenciara entre les entrades i les que no estan tramitades.


Respecte al projecte de "Banc de temps", la regidora Noelia Alberola va contestar que en el mes de setembre es va publicitar el projecte. "No és un projecte que vaja a realitzar l´Ajuntament en si, però si, a dotar-lo de contingut" va esmentar la regidora. Va puntualitzar que de moment, no donen data per a encetar el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari