Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 9 de març de 2016

Qui diu que per ser iguals homes i dones s'ha de poder avortar al sis mesos?


La custòdia compartida ha costat molt d'aconseguir, per la igualtat entre homes i dones. Però en la moció que s'aprovà al ple del dilluns s'advoca per tirar-la enrere. Què ha de veure la igualtat de la dona i l'home en permetre avortar al cap de sis mesos? Doncs encara no ho comprenem. Però ha de ser molt important perquè el nostre alcalde Jordi Juan no va voler llevar este punt d'una moció per la igualtat de la dona, una defensa que busquen tots els partits. No sabem d'on s'han tret Compromís i EU eixe requeriment de despenalitzar l'avortament al cap de 24 setmanes. On diu que al cap de 24 setmanes?? Saben ells que a les 24 setmanes el nadó ja sent a la mare, ja obri els ulls i capta la llum, ja pega patadetes a la mare, i eixa setmana ja sent dolor?


I ara va la qüestió que ens sorgeix, i per què un avortament als sis mesos i no als sis mesos i quatre dies? i perquè no sis mesos i tres hores? i anem a dir una burrada més gran... i perquè la moció no diu dos anys com va fer Herodes?, per què no vuit mesos?  i per què no nou mesos?

El que ens fa molta gràcia és Jordi Juan i la seua falta de coherència. Com hem vist, al ple vota a favor que s'avorte i que desaparega la custòdia compartida, que és una mesura d'igualtat social, vota a favor d'eixa moció, però a les xarxes socials diu que clar, que calia haver-se defensat la custòdia compartida. Es va llegir el senyor Juan i el seu partit la moció que presentaren al ple??

2 comentaris:

  1. Em pareix fortísim una errada d'esta emvergadura per a un Ajuntament!! Les persones a l'hora de traure temes a votar tindrien que ser mes seriosos i els interlocutors mes espaviladets que per això cobren. Enhorabona PP per estar ahi!!

    ResponElimina
  2. Vuelvo a decir que esta vez tenéis razón, se han mezclado churras con merinas y en nada pega incluir lo de la patria potestad, lo seis meses para el aborto o lo de los 16 años para lo mismo en una moción cuyo tema defenderiamos todos sin ésto.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari