Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 27 de març de 2016

Quina foscoooor !! Què pooooor !!Els de Compromís s'han proposat que Tavernes estiga fosca fosca i que faça por passejar per algunes zones del poble.

Així estava la nit de Divendres Sant el Carrer Sant Francesc o el Passeig del País Valencià en ple centre de Tavernes.

Algú s'atreveix a entrar en un carrer sense sortida com el de Sant Francisco amb tan poca llum? Li ve de gust a algú seure a prendre alguna cosa en una terrassa del Passeig amb tan poca llum? La resposta és NO.

Per què apaguen els fanals del Passeig? Ho fan perquè la gent se'n vaja prompte a casa i no es quede en les terrasses de la zona o que no compren en els comerços? Com anem a comprar a Tavernes si fa por eixir al carrer de lo fosc que està tot? Sort que els comerços il·luminen el carrer amb els seus aparadors que si no aniríem pel carrer a palp.

Apaguen la llum els de Compromís perquè no vegem el brut que està tot o perquè quan tirem les bosses de fem no ens adonem de lo fastigosos que estan els contenidors perquè mai els netegen?

Parlem del que passa al centre amb la il·luminació i la brutícia però això passa a tot el poble i a la platja. Sabem que l'alcalde no s'entera del que passa a Tavernes perquè ell viu a València però tampoc s'entera ningú de Compromís? Perquè tenen 3 regidors amb dedicació exclusiva, 1 cap de premsa, 1 cap de gabinet i un encarregat de la neteja de Compromís si cap de tots s'entera del que està passant? Tanta gent de Compromís cobrant bons sous per a res?

6 comentaris:

 1. La tónica general es foscor i bruticia. El poble está brut i fosc. Algú pot aclarirme el per que el govern de compromís manté el poble en estes condicions?
  El post parla del centre pero la bruticia i l'abandonament s'exte per tot el poble. La foscor també i si no pegueu una volta de nit per malta, marjaletes, sequers, castellets etc etc

  #PitjorImpossible
  #JordiDimissio

  -Tintín-

  ResponElimina
 2. Tavernes està fosc i brut.

  ResponElimina
 3. Compromís pasa de tot. Ara tenen majoria i pensen que és per sempre però la gent ja sap qui son.

  ResponElimina
 4. Sencerament, DEPRIMENT!!

  ResponElimina
 5. Per favor, ja esta be de que el poble tinga que patir estes deficiencies, problemes d il.luminacio als carrers, arregleu les voreres i netejeu, ixa es la tasca d un Ajuntament. En tots els llocs no es parla d altre tema, fue el que toca, ja esta be.

  ResponElimina
 6. A partir de quan comenca la foscor, es impossible estar en els xiquets al Passeig xq no els veus, millior, jo li diría perillos! Quan arriba ixe moment mes be et convida a anar a dormir. La meua pregunta es, tota la gent que esta al carrec de l Ajuntament d este poble no veu estos problemes o es que ningu viu aci i per aixo li dona igual? La il.luminacio en el poble es tema molt important, per favor, als gobernants, ja esta be i prenguen en serio estos temes que ens afecten a tot el poble.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari