Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 15 de març de 2016

Taller d’esprai art a Tavernes, impartit per Miguel FonsEls dies programats per a esta activitat són el dimarts 29, el dimecres 30 i el dijous 31 de març. El preu per als jóvens menors de 12 anys és de 9 euros, i 20 euros per a la resta de participants.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat un taller d’esprai art en què es farà una presa de contacte amb els pots d’esprai. Els dies programats per a esta activitat són el dimarts 29 de març per a xiquets fins a 12 anys, el dimecres 30 per a jóvens de 12 a 18 anys, i el dijous 31 per a majors de 18 anys.

En el taller es realitzaran diversos exercicis adaptats a cada grup. S’explicarà el funcionament dels distints esprais, es miraran vídeos pedagògics amb activitats i es faran exercicis de creativitats, entre altres.

Miguel Fons és l’encarregat d’impartir el taller en la Casa de la Cultura de Tavernes, en horari de 10 a 14 hores de matí i de 16 a 19 hores de vesprada. El preu del taller és de 9 euros per als menors de 12 anys i 20 euros per a la resta de participants, i inclou tot el material que s’utilitzarà durant el taller.

Les persones interessades a participar-hi hauran d’inscriure’s prèviament en les oficines de la Casa de la Cultura, en horari de 10 a 14 hores. 

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari