Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 17 de març de 2016

T'ha tocat la loteria o la butxaca?Li ha tocat la loteria a tots els veïns de Tavernes menys als que han caigut als radars de control de velocitat que ha muntat la Policia Municipal del nostre Ajuntament.

I mira que estaven avisats!! Els va avisar l'Ajuntament i també nosaltres ací a Diari de Tavernes. Avisarem que els punts de control serien entre altres, els Carrers Marjaletes, la Dula, l'Avinguda Germanies, l'Avinguda de la Valldigna i el Passeig Colóm.

Però què ha passat? L'Ajuntament ha posat més de 400 multes per excés de velocitat. A tots els infractors els toca ara pagar una multa de més de 100 euros i segur que a algú li han volat alguns punts del carnet.


És el que hi ha. El reglament de circulació cal respectar-lo si es condueix a més velocitat de la permesa i el pillen, multa al canto, perquè conduir massa fort és un perill per als vianants i conductors.Com déiem abans, 'ENS HA TOCAT LA LOTERIA'. El nostre Ajuntament ingressarà més de 40.000 euros i per això ens ha tocat la loteria. I als infractors que els han tocat la butxaca sempre tenen l'opció de posar un recurs o anar a parlar amb algú de l'Ajuntament a veure si li fan un favor i li lleven la multa.

4 comentaris:

  1. 400 multes a 100 euros son 40.000 euros

    ResponElimina
  2. A mi m'ha tocat la loteria

    ResponElimina
  3. Ara Llum, la regidora de Policia, diu que lo de multar ho vaen demanar els veins. Quina cara més dura tenen estos de Compromís.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari