Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 14 d’abril de 2016

Amb les polítiques de Compromís la gent fuig de TavernesTavernes de la Valldigna és l'únic municipi dels més grans de la Safor en els quals l'atur ha pujat. No ens estranya. Compromís no ha desenvolupat cap política de creació de llocs de treball al municipi!! En aquest cas, ha pujat en 27 persones, deixant el total en 1.544 en el mes de març.


I mentre a Tavernes sumem nous aturats a la resta de la nostra comarca estan de celebració i es registra una baixada de l'atur del 3%. Al voltant de 500 persones van sortir de les llistes del SERVEF -NO A TAVERNES, CLAR-, en unes dades impulsades, sobretot, per les contractacions de la Setmana Santa, pel turisme. Això vol dir que en el global dels municipis de la comarca l'atur acumulat està en 15.789 persones desocupades, unes 1.700 menys que l'any passat.

Per municipis, l'atur a la capital comarcal es situa en 7.893 persones, de manera que la reducció respecte al febrer és de 429 persones. A Oliva, el total de desocupats es va situar en aquest període en els 2.312, amb una reducció de 55 persones, mentre que en el cas de Tavernes, com ja hem dit, puja. El tercer mes de l'any que registrem pujades a pesar de ser un mes de creació de llocs de treball a zones turístiques. 

Però, clar! recordem que a la web de la nostra oficina de turisme posava que estava tancada! El Govern de Compromís de Jordi Juan les fa de cavallista per tirar als turistes de Tavernes. No té intenció de fer cap política d'ocupació, i espanta la gent del poble, farta també de la brutea i la deixadesa de la ciutat... Però, a més a més, passa dels turistes i anuncia a la web de l'oficina de turisme que està tancada. BRA-VO!!


Creguem que la inversió en la Torre de Guaita, que tant s'ha difós, sense una política turística com cal, de poc serveix... A la vista està... Recordem que ni el més bàsic està aplicant-se en matèria de planificació turística: la Tourist Info Tancada el Dia Mundial del Turisme, la Tourist Info redueix hores d'atenció al públic en setembre, i més vegades tancada... Si punxeu a eixos enllaços voreu la política de Compromís de promoció del Turisme a Tavernes i entendreu perquè un mes turístic a Tavernes suma més aturats...


8 comentaris:

 1. I Compromís donant faena a empreses de fora. A l'altra li torneu a votar.

  ResponElimina
 2. L'alcalde el primer que ha pegat a fugir del poble. Jordi Juan ha anat a viure a Valencia.

  ResponElimina
 3. Crec que ni govern ni molta gent se n'adona de la importància d'estes xifres. Són molt preocupants.

  ResponElimina
 4. Un poc irresponsable el de la xorra, xorra pot ser per a tu que supose que tindras feina, veritat? el que passa en este poble és molt greu, si els polítics no es mentalitzeu ens n'anem tots al carajo!!

  ResponElimina
 5. a la aldea de arce no vol viure cap persona en ganes de futur

  ResponElimina
 6. A l'anònim que diu que és una xorrada ... Ha provat a dir-los això als aturats?

  ResponElimina
 7. Per favor, Sres del govern de Tavernes, deixeu les politiques i creeu feina, aixo es el que fa un poble ric i amb il.lussio.la gent ho está passant molt malament

  ResponElimina

Escriu el teu comentari