Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 22 d’abril de 2016

Cap de premsa de Compromís o de l´Ajuntament?

Hem vist a la web de l´Ajuntament de Tavernes una nota de premsa que diu, que el President de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat la fàbrica "Don Hierro" de Tavernes. 
En ella s´expressa que l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i els regidors de la corporació municipal han acompanyat el president de la Generalitat i els propietaris de l’empresa durant la visita.

Ací vos adjuntem les fotos publicades:No ens sorprén que hem de buscar amb "lupa" als regidors de l´oposició de la Corporació Municipal. El responsable de premsa se les enginya per a elegir les fotos on més afavorits ixen (to irònic, evidentment). Mireu la foto de l´anterior nota de premsa de la visita oficial a la torre de guaita:

Açò quin tipus de foto oficial i informativa és? Sembla el cartell de campanya electoral de Jordi Juan per a Alcalde. Sols falta el VOTA JORDI JUAN! AMB UN SOMRIURE!
Però aquest càrrec de premsa no el paguem entre tots els ciutadans? No fa molt vam publicar al Diari de Tavernes la informació que es troba a la web municipal:


Doncs, sí, el paguem entre tots, i perquè no realitza una tasca objectiva i transparent sense caràcter polític? Que casualitat, un blog afí al govern local, publica sempre les mateixes fotos i text... Els ciutadans de Tavernes estem pagant 28.000 euros per a informar de la Corporació Municipal o sols de Compromís? On està la transparència ací????

8 comentaris:

 1. Pues no, no esta bé que en diners de tots es publiciten ells.

  ResponElimina
 2. Que li pague Jordi el jornal

  ResponElimina
 3. El "séquito" de Jordi costa prou més diners a l'ajuntament perque falta sumar el 35% de la seguritat social. El Cap de Gabinet costa 48.600€ i la de Cap de premsa costa 37.800€ o siga que el "séquito" de Jordi ens costa 86.400€ i treballa per a Jordi i per a Compromís en exclusiva. Que ho paguen ells i no el poble!!

  ResponElimina
 4. Soles venen fum,visitar empreses però no fem llocs de treball,a poc a poc poble fantasma.

  ResponElimina
 5. La contestació està clara: Cap de premsa de Compromís pagat per l'ajuntament amb un somriure.
  #JordiDimissió

  ResponElimina
 6. Hi ha que predicar en l'ejemple i a més vulguen o no l'oposició està triada pel poble per tant, han d eixir en tots els actes que es presenten regidors. Srta. de premsa, molt mal per dues costats, per tu, per no ser una professional i saver el que es la teua tasca i pel govern si es el que et demana que es faca així.

  ResponElimina
 7. Realmente si las fotos son insitucionales, que parece que lo son, creo que no sirven ni para examen. ¿Que menos que publicar posado con TODAS las autoridades presentes?.
  No es de recibo un trabajo tan sectario para el Sr Alcalde ni tan caro para Tavernes.
  Suspenso profesional y político.
  Jordi Juan "amb un somriure" se le ve el plumero.

  ResponElimina
 8. Realmente si las fotos son insitucionales, que parece que lo son, creo que no sirven ni para examen. ¿Que menos que publicar posado con TODAS las autoridades presentes?.
  No es de recibo un trabajo tan sectario para el Sr Alcalde ni tan caro para Tavernes.
  Suspenso profesional y político.
  Jordi Juan "amb un somriure" se le ve el plumero.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari