Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 13 d’abril de 2016

Compromís connection: a Tavernes contra empreses d'Israel i a València, a favor


El govern de Compromís de Tavernes, presidit per l'alcalde Jordi Juan, va aprovar en el ple de març el boicot de l'ajuntament de Tavernes a l'estat d'Israel i a totes les empreses israelianes entre les que es troben HP o Caterpillar.

Ara ens assabentem per: El País 
que el Senyor Enric Morera, president de les Corts Valencianes, ignora el boicot de Tavernes a les empreses israelianes i assisteix a la presentació de la companyia aèria israeliana Sundor i celebra la seva decisió d'unir en vol directe la ciutat de València amb Tel Aviv la capital de Israel.

Les Corts Valencianes, on l'alcalde Jordi Juan és Diputat, han ignorat a l'Ajuntament de Tavernes, del qual Jordi Juan és alcalde, i donen suport a una aerolínia israeliana empreses israelianes passant del boicot aprobat per l'ajuntament governat amb majoria absoluta per Compromís.. Doncs sembla que sí!

Vaja embolic que té muntat el senyor Jordi Juan!! L'ajuntament que Jordi Juan presideix boicoteja a Israel i les seves empreses i les Corts de les que Jordi Juan és Diputat aplaudeixen i recolzen a una empresa aèria d'Israel.

Esta història del boicot a Israel ens recorda més anècdotes i contradiccions de Jordi Juan segons estigués a Tavernes o a València. Viu polítiques diferents i contradictòries que no arribem a entendre.

Recordem quan el Govern de Compromís de Tavernes votava a favor de la circumval·lació i a Les Corts votava en contra d'una proposta del Grup Popular de dotar-la pressupostàriament, o quan acceptava el prec del Grup Popular de Tavernes de demanar diners a la Generalitat per abordar les obres de l'Institut Jaume II, i finalment els pressupostos de 2016 de la Generalitat no comptaven amb cap euro ni per Tavernes, ni molt menys per l'IES Jaume II, pel que tant es va manifestar Compromís quan estava el senyor Juan a l'oposició. També ens recorda els 'chanchullos' que denunciava el diputat Jordi Juan a les Corts, i que tan reiteradament utilitza ací a Tavernes com alcalde, amb el procediment negociat sense publicitat...Això sí!, tot amb un somriure!!

2 comentaris:

 1. Jordi no pensa igual com a alcalde que com a diputat i això és molt perillos.
  En este cas crec que la actitud de les Corts cap a Israel és molt més inteligent que la de l'ajuntament.

  ResponSuprimeix
 2. Jordi Juan només pensa en ser el protagonista de la foto allá on es troba.
  En Tavernes al populisme barat boicotejant Israel i les Corts fent mes fluides les relacións en este pais.
  Com quedem Sr Juan? Cres que actuar sen se ser conseqüent perjudica mes que ajuda. Deixes de "postureo" i poses a treballar, els ciutatans li ho exiguim.

  #PitjorImpossible
  #JordiDimissio

  -Tintín-

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari