Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 7 d’abril de 2016

Denúncia del Club d´halterofilia Tavernes de la Valldigna

Vos transcrivim el text que hem vist al perfil de facebook del club d´halterofília de Tavernes:

"En el fondo del mar....matarile...lirelón....
Ajuntament de Tavernes de valldigna:
Açó no es gobernar per a tots....açó es no fer rés.
Tornem a patir inundacions al local del club halterofilia tavernes de la valldigna.A un parell de dies de una competició i a una setmana d'altra,assistim pasivament al ninguneig del consistori valler davant aquesta inundació continua,perpetua,ja no sols del espai que utilitzem per a entrenar,sino,també,s'hofeguen,la il.lusió per representar un poble,del que la maxima autoritat fa oids sords a les nostres reivindicacións per necessitat.
No es pot senyors,omplirse la boca,llançant salves al vent,sobre la utilització dels espais esportius de tavernes,cuant fan aigua per tots els costats.
Que hem de fer,senyors representants?fem una colecta i comprem uns flotadors?Quin es el procediment que'm de seguir per que ens fasen cas,i tot d'una possen remei a aquests problemes que patim continuament?Com potser que gasten diners per a protegir el parking del passeig de l'aigua?Unes infraestructures que ningú utilitza i deixen de banda les que si?
Igual hem de anar a entrenar al parquing del passeig,al menys els diners que si s'utilitzen alla....servirien per a algo.
Per favor representants de la vall,fasen quens sentim orgullosos del nostre consistori i solucionem aquet problema,per a poder representar a la vall amb dignitat. "
6 comentaris:

 1. Altra mostra de la deixadesa dels de compromís i del nivell d'abandó de les intalacions municipals.

  ResponSuprimeix
 2. Ostres!! menys mal que no plou quasi a Tavernes, perquè si li hagués pegat per ploure més estos esportistes ja estarien fent classes de buceig. Que jo recorde desde setembre que estan en eixa situació, quan plogué tant... i ara altra volta? Esta gent de Compromís molta propaganda i foto de reunió però de foment ni un gram! recaudar sí que saben sí. Però invirteixen on més els beneficia en la seua propaganda

  ResponSuprimeix
 3. Diners per a la ràdio i fer unes mega instal·lacions sí que tenen, sí!

  ResponSuprimeix
 4. Es lamentable que pase aixo. Pero l'Ajuntament de Compromís esta per altres coses mes importants com repartirse bons sous, votar boicots a empreses d'Israel, festejar la república o com diuen aci "Tocarli els collons a Sant Roc".
  Els carrers foscos i bruts, els del club d'alterofilia nadant d'asqueneta i amb valentía i un somriure el Sr JJ vivint a Valencia, no fent res ni ell ni els de Compromis per els ciutatans del poble.

  #JordiDimissió
  #PitjorImpossible

  -Tintín-

  ResponSuprimeix
 5. Que abandonat esta este poble, pero, posiblement es el que vol la gent, si no fou aixi protestaria I es revelaria davant de tanta cosa mal feta perque, no hi ha ja res de bo en Tavernes.

  ResponSuprimeix
 6. Quanta irresponsabilitat junta hi ha en este ajuntament, unes persones que estan posades pel poble per defensar els interessos del poble i sols estan figurant i res mes, es molt lamentable. Possiblement ells pensaran que fan molt pel poble, a mi m agradaria que es defensaren i que feren publicament tot el que han fet, des de fa 4 anys ací no s'ha menejat ni les fulles dels arbres, quina llástima de poble, açò està perdut, encara ens queden 3 anys més pèr arrasar lo poc que hi ha.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari