Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 8 d’abril de 2016

El club d´halterofília de Tavernes continua sense solucions

Tot i les denúncies publicades pels membres del Club d´Halterofília a les reds socials i manifestades  a la Corporació Local, s´han quedat en res. 
El govern de compromís lamentablement, no ha donat cap solució als greus problemes del Club. Així ho hem pogut observar al seu perfil de facebook on expressen el seu malestar i decepció amb l´actual govern. 
És molt trist que es demane ajuda per part d´un Club perquè literalment es troba en "aigua al coll" i no es faciliten totes les eines i recursos que disposa un Ajuntament per tal de solventar el problema. 
Molta reunió de regidors de barri a barri per a què? Perquè quan se´ls necessite no ajuden? Vinga va! Que bé queda dir que s´escolta, però per una m´entra i per l´altra m´ix!!!!

A continuació vos transcrivim les seues paraules del Club d´Halterofília:

"No fa mal qui pot...sino....qui vol.
Afegim més fotos del estat del club.
Avui hem tingut una reunió amb el concejal d'esports Josep Llàcer Gandia i els arquitectes de la casa de tots,que ens han volgut atendre amablement,donat la gravetat de l'asunt que haviem de tractar,que no era altre que les condicions insalubres a les que fa temps,el consistori valler,un raere l'altre,te a un dels clubs esportius,potser,mes antic de tavernes,i a mes(sense menysprear ningú)que mes a representat a la nostra ciutat,per tot arreu.
Representació la del club,que queda en rés,ja que,d'aquesta reunió,abanda del compromis per part del equip de gobern de solucionar els problemes mes visibles del total de desperfectes,no aporta cap solució a llarg termini, per tal de que aquesta representació,puga continuar amb unes condicions mes dignes i a la altura del conjunt d'entitats esportives del poble,que trobem un poc desequilibrat...la igualtat de condicions queda patent,que no es per a tots....ho sentim,pero,per les raons quens exposen desde la concejalia d'esports,pensem que es així.
Demanem el mateix tracte i condicions per a tots.
Benvinguda la atenció i solució momentanea d'alguns detalls,que esperem siga pronte,,pero creïem,que altra vegada mes,una bateria de excuses,algunes sense cap sentit,no es una solució.
I per tal de trobar una resolució positiva,hem demanat al actual alcalde de tavernes,Jordi Juan Huguet,una cita per tractar directament amb ell un tema tant important com aquet,ja que ens juguem que desaparega aquesta disciplina esportiva,i pensem que sera consecuent pel fet de mantindre una societat sana e igualitaria,que,recordem, es suposa que ha de ser un dels objectius de cualsevol equip de gobern que treballa per a, i pel be dels ciutadans."6 comentaris:

 1. Que fastic em dona este govern. Com poden tindre tan abandonats a estos esportistes?

  ResponSuprimeix
 2. esta lleig comparar pero perque no es trata igual a tots els clubs

  ResponSuprimeix
 3. Si foren els del futbol ja estaria arreglat

  ResponSuprimeix
 4. estic flipant amb les fotos. Com poden deixar que arriven a estes condicions les instal·lacions? I més lamentable és que tingam que denunciar-ho per a que facen cas. Increíble.

  ResponSuprimeix
 5. Al vore estes fotografies no m'extranye de res. #envalentía i #unsomriure el governants de Compromís tracten per igual a tots. Si a tots.
  Lamente per supost el estatat de abandó en el que es troben les instal.lacións d'estos vallers pero que no deixa de se el mateix grau de deixadessa que patim la resta de veins i basta vore com está el poble.
  Espere que es caiga la cara de vergonya i es donen una solució rápida. Es de justicia.

  #JordiDimissió
  #PitjorImpossible

  -Tintín-

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari