Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 13 d’abril de 2016

El poble de Tavernes celebrarà demà el 85 aniversari de la II República gràcies als vots de Compromís i PSPV


Tavernes condemnarà l’alçament militar del 36 el pròxim 14 d’abril. Així decidiren en el passat ple del mes d’abril el Govern de Compromís junt el PSPV al votar a favor una moció d’EU en què es demanava commemorar el 85 aniversari de la II República el 14 d'abril. 

Eduardo Bononad, regidor d'EU, va llegir el text en el qual es reclamava que el ple condemnés l'alçament militar del 36, que al balcó de l'ajuntament s'exposés algun tipus de reconeixement als que defensaren la República i que el consistori facilités a qualsevol associació la celebració de la República i el record de les víctimes del Franquisme. La mesura va comptar amb el vot favorable de Compromís i el PSPV, mentre que el PP va votar en contra, al considerar que era una moció que tornava a una època convulsa i que "obria velles ferides entre veïns d'un mateix poble. El PP mai estarà a favor d'actes violents", com argumentà la regidora del PP Maria Ciscar.

4 comentaris:

 1. Jo estic d'acord amb el PP, ja es va patir prou en este poble com per a commemorar ixa data i a més la bandera republicana, pense que qui no te feina deu lin dona!Hi hauria que pensar mes en els veins d'un altra manera que els arribara a ells com per exemple crear llocs de treball!!

  ResponElimina
 2. De veres creu algú que hi ha algo que celebrar? Algo per fer festa?... El que? Remoure histories de fa cent anys? Vinga, sigam practics, tanquem ferides passem pagina i a generar bona convivencia.

  ResponElimina
 3. Crec que deurien condemnar tambe la dictadura de Primo de Rivera,la guerra de África,als Borbons,als Austries,Napoleón, El Cid,la invasió musulmana,la reconquesta ,Cristóbal Colon,El Reís Catolics,els Reís godos,els romans,el iberos...
  Cuant pararan de remoure merda?
  Que es dediquen a governar i es deixen de memeces

  ResponElimina
 4. Jo estic esperant el dia k puga celebrar que tot el món té feina i ningú pateix o pasa fam,açò és ara lo altre pasat.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari