Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 19 d’abril de 2016

Els experts en disseny desaproven el nou logotip

Logotip trobat a un lloc oficial
Logotip que es va presentarEl logotip presentat pel Govern de Compromís ha generat un interessant debat a les xarxes socials. I, segons s'aprecia per part d'experts en disseny, marca i tipografia el logotip no té qualitat suficient com per defendre la marca Tavernes com destí turístic. "Un logotip ple d'errades tipogràfiques, formals i de síntesi que no aporta absolutament res", valoren i es pregunten com es desenvoluparà la resta de la gràfica i com es desenvoluparà a fires, esdeveniments i publicitat promocional de l'oferta turística de Tavernes. Doncs, segons la imatge del nou logotip que us hem localitzat a un lloc públic...a saber! 

A Tavernes hi ha molts professionals del disseny gràfic i de les belles arts que el Govern de Compromís ha ignorat a l'hora de presentar aquest logo com a imatge del turisme de Tavernes. Molts dels professionals que tenim ací tenen gran prestigi i han guanyat premis i concursos i podrien haver presentat les seues propostes. Si ells, els professionals del disseny, hagueren fet el logo, tal volta no ens trobaríem logotips diferents com el que ens hem trobat.

Amb un concurs públic, amb un jurat expert al qual s'hagueren presentat propostes s'haguera creat, no només un logotip, sinó una marca que represente a Tavernes de la Valldigna per tot arreu.

A més a més, hem de dir que a quasi el 75% dels veïns de Tavernes que han opinat a Diari de Tavernes sobre este logotip no els ha agradat. Ahí ho deixem!


8 comentaris:

 1. Ja han camviat el logo?
  Si el primer era fatal este encara es mes horrible

  ResponElimina
 2. El cas de LLàcer es un cas perdut. Si este home fera les coses que fa a propòsit per fer-ho mal no ho faría tan mal.
  Ara a falta de logo en tenim dos. Va superan-se dia a dia.

  ResponElimina
 3. Dos logotips? A quin dels dos en menys poc gantxo?
  Per que cada u fa la seua faena? En este cas deurien de ser els profesionals qui deuen manejar estes coses i no deixarho en mans aficcionaes que lo unic que han fet es parir un dibuixet propi d'un alumne de 1 er de batxiller.

  Una volta mes Sr Llacer. Suspenso.

  -Tintín-

  ResponElimina
 4. Jo tinc una proposta. Que tots els experts en disseny que heu consultat i han perdut el seu valuos temps analitzant el logo, que facen una proposta de logotip, i que li la cedisquen a l'ajuntament per a que siga la nova marca de Tavernes. Pero que ens l'ensenyen abans i aixi, votem tots, no siga que facen una cosa que no ens agrade i ja estem com al principi.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Clar, i no acabariem mai. Quanta enveja en esta professio.

   Elimina
 5. Si parleu de experts en disseny, digau qui son eixos experts, pq esteu posant en boca d altres eixes paraules i tots no opinem igual, i mes quan es tracta de criticar a un company de professio.

  ResponElimina
 6. Anuncien un logo a bombo i platillo i ara va i utilitzen altre. Quin caxondeo es este? Quins irresponsables.

  ResponElimina
 7. Pues la torre que han triat no es pareix gens a la Torre de Guaita.
  Pareix més la torre d'un castell i ací no hi ha cap castell.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari