Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 29 d’abril de 2016

L´Alcalde torna a pujar la contribució (IBI) (2ª part)‏

L'alcalde torna a fer de les seves des del Facebook que utilitza des de València i s'atreveix a dir que "És fals que l'ajuntament ha pujat un 2% l'IBI". Nosaltres diem que de fals res. Nosaltres diem que agafe el rebut de la contribució d'un habitatge de Tavernes de l'any passat i el compare amb el rebut de la contribució d'este any i vora com, encara que ell ho negue, la contribució (IBI) ha tornat a pujar este any.

Si este any paguem més IBI de la vivenda que l'any passat és perquè l'IBI ha pujat. L'IBI ens ho cobra l'Ajuntament i per tant l'Ajuntament ens ha pujat l'IBI de la vivenda. A l'Ajuntament mana l'alcalde Jordi Juan de Compromís i per tant l'Alcalde és qui ha tornat a pujar la contribució (IBI) de les nostres vivendes.

Per què ha tornat a pujar este any la contribució (IBI) de les vivendes?
Este any ha tornat la contribució (IBI) de les vivendes perquè l'alcalde no ha volgut baixar el gravamen. L'alcalde no ha volgut portar al ple la rebaixa del gravamen i per això la contribució ha tornat ha pujar; només cal comparar el rebut de l'any passat amb el d'este any i comprovar que este any paguem més contribució.

Mentre Jordi Juan segueix manifestant-se per Facebook des de València ací a Tavernes patim una altra pujada de l'IBI de les vivendes però a l'alcalde no li importa perquè ell paga l'IBI a València i viu a València.

    

7 comentaris:

 1. Jordi ens vol enganyar pel face però jo pague més IBI este any que l'any passat.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Un alcalde que viu i mana desde una altra localitat no mereix ser alcalde

   Elimina
 2. Per que diu Jordi tantes mentires? És evident que l'IBI ha pujat. Només hi ha que comparar el recibo de este any amb el de l'any pasat. Cada dia em defrauda més este alcalde que no vol reconeixer el que és evident i no es pot negar.
  El IBI ha pujar perque l'alcalde no ha volgut baixar el gravamen i no hi ha excusa que valga i menys que diga pel face que això és fals.
  Si este any pague més que l'any pasat és perque ell ha pujat el IBI.

  ResponElimina
 3. He vist el face de Jordi i el recibo de la contribució i puc confirmar que la contribució ha pujat i que Jordi ha dit una mentira.
  A que espera Jordi per dimitir per eixa mentira?
  No vullc un alcalde mentiros.

  ResponElimina
 4. Si el rebut del ibi de 2016 es mes car que el de l'any pasat, com es el cas del que en pasa a mi es evident que ha putjat.
  Deixes de mentires, accepte la realitat i no es burle dels veïns fenl los pasar per tontos.
  Jo tampoc vullc un alcalde mentirós.

  ResponElimina
 5. No vullc que una persona que viu a Valencia ens puje els impostos als de Tavernes mentres ell no paga ningun impost ací. Jordi ens ha enganyat. Jordi ha de dimitir.

  ResponElimina
 6. A mi no m'han pujat el sou. No comprenc perquè pujent tan els impostos en general i a més encara van negant l'evidència.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari