Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 7 d’abril de 2016

NP Grup Popular de Tavernes: Compromís Tavernes adjudica a empreses de fora del municipi i de la Safor el 75% dels 639.453 euros del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació

El Govern de Compromís de Tavernes ha buscat empreses de fora per desenvolupar el Pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València quan a Tavernes i a la comarca hi ha empreses i professionals capacitats per haver-les realitzat. El Partit Popular de Tavernes critica que el 75% dels 639.453, 36 euros rebuts del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València hagen estat adjudicats a empreses de fora de Tavernes i de la comarca de la Safor.

Tots els contractes, adjudicats pel procediment negociat sense publicitat, han anat a parar a empreses de fora de Tavernes. Recordem que l'alcalde Jordi Juan, de Compromís, va dir en una sessió de les Corts Valencianes que molts ajuntaments utilitzaven aquest procediment per fer 'chanchullos' i aquest ha estat precisament el procediment utilitzat pel Govern de Compromís de Tavernes. L'alcalde de Compromís a les Corts critica aquest procediment i en Tavernes és el que més utilitza.

Eva Palomares, portaveu del PP de Tavernes, valora que "cal mirar més per les empreses i els professionals locals, ja que alguns estan passant per dificultats econòmiques i l'Ajuntament ha d'intentar ajudar-los. En els pressupostos de l'Ajuntament no hi ha cap partida per a creació d'ocupació i ara que hi havia una oportunitat de donar feina a la gent de Tavernes veiem que Compromís busca a empreses de fora perquè facen la feina".


Recordem que la relació d'inversions sol·licitades en aquest Pla de la Diputació van ser decidides en solitari per Compromís, sense tenir en compte a l'oposició. "Nosaltres haguérem sol·licitat altres obres que hagueren necessitat més mà d'obra i hagueren generat més llocs de treball i ocupació a Tavernes però el Govern de Compromís no ens va deixar participar, i el resultat ha estat que la inversió ha generat riquesa fora de Tavernes i les empreses i professionals de Tavernes s'han quedat únicament amb el 25% d'aquesta important subvenció de la Diputació", apunta Palomares.

7 comentaris:

 1. Cada dia hi ha mes atur a Tavernes i Jordi Juan i els de Compromís donant faena als de fora #AmbUnSomriure.
  Al final tindrem que anar a viure fora del poble com ha fet l'alcalde perque ací no hi ha faena.

  ResponSuprimeix
 2. Eixa es la política que cal fer per rescatar a les persones, eixa es la política encarada a fomentar el treball, en generar activitat económica al nostre poble... Populisme barat Sr Juan. No pot un govern responsable tractar aixi als ciutatans vallers.
  Ni contractes per a les empreses del poble ni cap pla de foment d'empleo... Ni vergonya.
  Aixo si a vostes es te sense cuidao que cada dia putje el numero d'aturats al poble, perque vostes en valentía es burlen de les persones.
  Amb un somriure, #JordiDimissió

  -Tintín-

  ResponSuprimeix
 3. Estos de Compromís són els de compra al teu poble que nosaltres busquem a gent de fora jej...i quedem de beeeee

  ResponSuprimeix
 4. Mentrestant cada dia més atur al poble. Els altres pobles baixen l'atur i este seguix augmentant. Este és el futur que voleu per als nostres fills?.

  Molta campanya de compra al teu poble i no paren de fer "xanxullos" amb empreses de fora.

  ResponSuprimeix
 5. Encara es mes FORT que els comercos de Tavernes pengen el cartell, que damunt es propaganda de Compromis enunciant " Comprem en Tavernes" ... Que vergonya!! Ara que, encara es passa poc als comerciants d este poble, quanta falsetat!!

  ResponSuprimeix
 6. Que aquestes coses pasen a un poble?, a Valencia?, a espanya?. Que extrany però si som uns del paissos més honrats que hi han al mon.

  ResponSuprimeix
 7. Compreu a Tavernes que jo men vaig a comprar a València!! jaja. Quina manera de burlar-se de la gent

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari